Giriş Kayıt
Aurélien Recoing

Aurélien Recoing (60)


Oyuncu

Aurélien Recoing, 05 Mayıs 1958 Paris, Fransa doğumlu oyuncu.

Mavi En Sıcak Renktir (2013), 13 Tzameti (2005), La horde (2009), İş Yok Zaman Çok (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Mayıs 1958
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Diğer Bir İsmi: Aurélien Recoing de la Comédie Française | Aurelie
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 58 Dram Oyuncu 7.1 7
2015 57 Dram Oyuncu 6.2 278
2015 57 Oyuncu    
2014 56 Macera Oyuncu 6.6 29

Mavi En Sıcak Renktir
2013 55 Dram Oyuncu 7.8 119,110
2013 55 Biyografi Oyuncu 6.5 238
2012 Dram Oyuncu 8.2 18,074

Tuzak
2011 53 Aksiyon Oyuncu 6.3 2,964

En Büyük Kabusum
2011 53 Komedi Oyuncu 6.0 2,469
2011 53 Oyuncu 6.8 38

Lütfen Beni Öldür
2010 52 Komedi Oyuncu 6.4 827
2009 51 Aksiyon Oyuncu 5.9 14,280

Pırlanta 13
2009 51 Aksiyon Oyuncu 5.2 1,192
2008 50 Dram Oyuncu 5.8 148

İçimizdeki Düşman
2007 49 Dram Oyuncu 6.9 3,021

Şüphe
2007 49 Suç Oyuncu 6.7 2,643
2007 49 Oyuncu 5.2 13
2006 Biyografi Oyuncu 7.1 114
2006 48 Dram Oyuncu 7.2 195
2006 48 Aksiyon Oyuncu 7.6 2,364
2005 47 Suç Oyuncu 7.4 15,891

Soğuk Duş
2005 47 Dram Oyuncu 6.2 2,051
2005 47 Dram Oyuncu 5.5 42

Hayaletler
2005 47 Dram Oyuncu 6.9 1,223
2004 46 Dram Oyuncu 5.2 242
2004 46 Dram Oyuncu 7.1 296

Dost Musun Düşman Mı?
2003 45 Komedi Oyuncu 7.2 24,375
2003 45 Dram Oyuncu 6.2 545
2003 45 Dram Oyuncu 4.5 178

İş Yok Zaman Çok
2001 43 Dram Oyuncu 7.4 4,438

Çocuk Oyunu
2001 43 Dram Oyuncu 5.2 680

Özgür Duygular
2000 42 Dram Oyuncu 5.8 1,548
2000 42 Dram Oyuncu 6.4 156
1996 38 Gerilim Oyuncu 5.8 238
1993 35 Biyografi Oyuncu 6.6 222
1991 33 Dram Oyuncu 6.4 335
1989 31 Dram Oyuncu 7.2 252
1986 28 Komedi Oyuncu 5.8 839
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,149) Origin (3,452) Supernatural (3,165) The Big Bang Theory (3,157) Titans (1,760) Doctor Who (1,753) The Last Ship (1,317) Better Call Saul (1,150) Outlander (1,119) La Casa de Papel (1,050)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018