Giriş Kayıt
Isabelle Razavet

Isabelle Razavet


Görüntü Yönetmeni

Isabelle Razavet, görüntü yönetmeni.

Diğer Bir İsmi: Isabelle Rezaret
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Belgesel Görüntü Yönetmeni 8.0 78
2016 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.3 781
2016 Görüntü Yönetmeni 5.4 143
2013 Görüntü Yönetmeni 6.5 391

Montreuil Kraliçesi
2012 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.5 229
2010 Görüntü Yönetmeni 5.8 52
2001 Suç Görüntü Yönetmeni 8.1 3,332
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,791) Suits (1,694) The Sinner (1,538) Shameless (1,460) La Casa de Papel (1,305) Fear the Walking Dead (1,290) Castle Rock (1,187) Bodyguard (1,168) Mayans M.C. (1,150) The 100 (1,047)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018