Giriş Kayıt
Irene Ravache

Irene Ravache (74)


Oyuncu

Irene Yolanda Ravache, 06 Ağustos 1944 Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brezilya doğumlu oyuncu.

Eterna Magia (2007) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Irene Yolanda Ravache
Doğum Tarihi: 06 Ağustos 1944
Doğum Yeri: Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brezilya
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 5.5 28
2017 73 Komedi Oyuncu 4.2 113
2015 71 Komedi Oyuncu 6.7 1,517
2015 Dram Oyuncu 8.0 72
2014 70 Biyografi Oyuncu 6.9 122
2014 70 Komedi Oyuncu 5.9 728
2012 68 Dram Oyuncu 5.6 202
2012 Komedi Oyuncu 4.5 35
2011 Komedi Oyuncu 6.6 152
2010 Komedi Oyuncu 6.2 149
2007 Komedi Oyuncu 6.8 12
2007 Dram Oyuncu 7.0 66
2003 Dram Oyuncu 8.4 489
2001 Dram Oyuncu 8.1 2,182

Olası Aşklar
2001 57 Komedi Oyuncu 6.9 1,008
1996 Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019