Giriş Kayıt
Bill Ratcliffe

Bill Ratcliffe


Sesler

Bill Ratcliffe, sesler.

Witchboard 2: The Devil's Doorway (1993), (1996) Cennet Mahkumları (1996), (1995) Killer: A Journal of Murder (1995), (1994) Puppet Master 5: The Final Chapter (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cennet Mahkumları
1996 Dram Sesler 5.7 4,663

Kanlı Hafta Sonu
1995 Komedi Sesler 2.9 275
1995 Biyografi Sesler 6.4 2,041
1994 Fantastik Sesler 5.2 2,018
1994 Macera Sesler 3.7 201
1993 Korku Sesler 5.0 1,315
1993 Macera Sesler 4.1 1,456
Dizi Altyazıları
True Detective (4,893) Shameless (3,842) Vikings (2,199) Inside No. 9 (1,742) Counterpart (1,523) The Flash (1,502) Project Blue Book (1,440) The Blacklist (1,229) Arrow (1,221) This Is Us (875)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019