Giriş Kayıt
Ivan Rassimov

Ivan Rassimov (64)


Oyuncu

Ivan Djrassimovic, 07 Mayıs 1938 Trieste, Friuli-Venezia Giulia, İtalya doğumlu oyuncu.

Il tuo vizio è una stanza chiusa e solo io ne ho la chiave (1972), Yılan Ruhlu Kadının Kabusu (1972), Schock (1977), Gerilim (1977) gibi yapımlarla biliniyor.

Ivan Rassimov, 14 Mart 2003 tarihinde (64 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Ivan Djrassimovic
Doğum Tarihi: 07 Mayıs 1938
Ölüm Tarihi: 14 Mart 2003
Doğum Yeri: Trieste, Friuli-Venezia Giulia, İtalya
Diğer Bir İsmi: Ivan Rassimovich | Sean Todd
Burcu: Boğa
9.0 (3 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Belgesel Oyuncu 7.7 1,292
1986 48 Korku Oyuncu 4.7 2,227

İntikam Savaşçıları
1983 45 Aksiyon Oyuncu 4.9 2,053
1982 Komedi Oyuncu 4.7 123
1980 42 Macera Oyuncu 5.1 4,173

Uzay Kartalları
1979 41 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.8 1,012
1978 40 Gerilim Oyuncu 5.4 155
1977 39 Macera Oyuncu 4.8 979
1977 39 Korku Oyuncu 6.3 4,188

Gerilim
1977 39 Macera Oyuncu 6.0 3,782
1976 38 Dram Oyuncu 4.3 1,116
1976 38 Dram Oyuncu 4.7 170

Kalibro 38
1976 38 Dram Oyuncu 6.8 582
1976 38 Aksiyon Oyuncu 6.9 1,516
1974 36 Korku Oyuncu 4.8 614
1974 36 Gizem Oyuncu 6.1 1,919
1973 35 Dram Oyuncu 6.2 334

Marialé İçin Beyaz Bir Elbise
1972 34 Korku Oyuncu 5.8 519
1972 34 Macera Oyuncu 5.4 2,320
1972 34 Gizem Oyuncu 6.7 4,185

Yılan Ruhlu Kadının Kabusu
1972 34 Korku Oyuncu 6.6 4,149
1971 33 Western Oyuncu 5.0 311

Bayan Wardh'un Tuhaf Sapkınlığı
1971 33 Gizem Oyuncu 6.9 4,919
1970 32 Savaş Oyuncu 5.1 157
1969 31 Western Oyuncu 5.7 148
1967 29 Aksiyon Oyuncu 4.6 251
1967 29 Western Oyuncu 5.5 280

Peygamberler Tarihi - Kısas-ı Enbiya
1966 28 Dram Oyuncu 6.2 5,601
1966 28 Korku Oyuncu 6.4 377
1965 27 Korku Oyuncu 6.2 6,338
1964 26 Suç Oyuncu 6.1 163
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022