Giriş Kayıt
Joey Rappa

Joey Rappa


Yapımcı

Joey Rappa, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Joey Rappa | Joe Rappa | Joseph P. Rappa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Büyük Sır
2009 Dram Yapımcı 7.1 21,224

Konuş Benimle
2007 Biyografi Yapımcı 7.4 9,078
1998 Biyografi Çeşitli 7.0 38,093

Yalancı Yalancı
1997 Komedi Çeşitli 6.9 261,232

Çatlak Profesör
1996 Komedi Çeşitli 5.6 102,026

Tepki
1996 Aksiyon Çeşitli 5.6 45,480

Bulutların Ötesinde
1995 Dram Çeşitli 6.7 29,191
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019