Giriş Kayıt
Anthony Rapp

Anthony Rapp (47)


Oyuncu

Anthony Dean Rapp, 26 Ekim 1971 Joliet, Illinois, ABD doğumlu oyuncu.

Uzay Yolu: Keşif (2017), Rent (2005), Bebek Bakıcısının Maceraları (1987), Rent: Live (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Anthony Dean Rapp
Doğum Tarihi: 26 Ekim 1971
Doğum Yeri: Joliet, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Anthony Dean Rapp
Takma İsmi: Ant
Burcu: Akrep
Web Sitesi:
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Müzikal Oyuncu 6.2 955

Uzay Yolu: Keşif
2017 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.4 60,624
2017 Dram Oyuncu 8.0 202,028
2017 Dram Oyuncu 8.4 12,320
2016 45 Dram Oyuncu 5.4 327
2016 45 Komedi Oyuncu 6.9 73
2014 Dram Oyuncu 8.5 38,450
2014 43 Belgesel Oyuncu 6.6 534
2012 41 Gerilim Oyuncu 5.7 434

Diğer Kadın
2009 38 Dram Oyuncu 6.4 17,588
2009 38 Belgesel Oyuncu 8.9 11

Rent: Broadway'den Canlı Çekim
2008 37 Dram Oyuncu 8.0 3,521
2007 36 Komedi Oyuncu 6.7 69
2007 Suç Oyuncu 7.7 2,690
2005 34 Dram Oyuncu 7.0 46,199

Babamın Mektupları
2005 34 Komedi Oyuncu 6.4 7,812

Akıl Oyunları
2001 30 Biyografi Oyuncu 8.2 756,467

Geyik Muhabbeti
2000 29 Komedi Oyuncu 6.5 146,960
1999 Suç Oyuncu 8.0 66,734

Kasırga
1996 25 Aksiyon Oyuncu 6.3 160,250
1993 22 Komedi Oyuncu 6.9 18,400

Genç Ve Heyecanlı
1993 22 Komedi Oyuncu 7.7 144,808

Okul Bağları
1992 21 Dram Oyuncu 6.9 20,348

Evden Uzakta
1989 18 Gerilim Oyuncu 5.7 1,727

Bebek Bakıcısının Maceraları
1987 16 Aksiyon Oyuncu 6.9 33,326
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019