Giriş Kayıt
David Rapaport

David Rapaport (40)


Oyuncu Yönetmeni, Casting

David Rapaport, 08 Ağustos 1978 Boston, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu yönetmeni, casting.

Ok (2012), The Flash (2014), Dedikoducu Kız (2007), Ziyaretçiler (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Ağustos 1978
Doğum Yeri: Boston, Massachusetts, ABD
Diğer Bir İsmi: David H. Rapaport
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.8 45,083
2018 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 8.1 35,770
2018 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.5 6,648
2016 Suç Oyuncu Yönetmeni 7.4 84,492

Geleceğin Efsaneleri
2016 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.9 79,146
2015 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.4 95,100
2014 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.9 273,130

Yarının İnsanları
2013 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.3 32,483

Kanıt
2013 35 Korku Oyuncu Yönetmeni 5.4 6,440

Ok
2012 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.7 376,886
2012 34 Korku Oyuncu Yönetmeni 4.1 18,050
2012 34 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.4 51,154
2011 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 4.6 1,680
2010 Oyuncu Yönetmeni 6.2 629

Hırsızlar
2010 32 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.2 53,111
2010 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.5 5,470

Zırhlı Kuvvetler
2009 31 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.7 28,549

Son Durak 4 3D
2009 31 Korku Oyuncu Yönetmeni 5.2 88,313

Mahşerin Dört Atlısı
2009 31 Suç Oyuncu Yönetmeni 5.6 20,518

Kişisel Etkiler
2009 31 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.3 7,861

Kestirme
2009 31 Korku Oyuncu Yönetmeni 5.1 3,129

Karantina
2008 30 Korku Oyuncu Yönetmeni 6.0 64,989
2008 30 Komedi Oyuncu Yönetmeni 3.7 10,331

Ziyaretçiler
2008 30 Korku Oyuncu Yönetmeni 6.2 109,840
2008 30 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.6 9,200

Yol Muhabbeti
2008 30 Macera Oyuncu Yönetmeni 4.4 2,067
2008 30 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.6 6,770

Dehşet Gecesi
2008 30 Korku Oyuncu Yönetmeni 3.9 31,601
2008 30 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.3 843
2008 30 Dram Casting 6.7 437
2008 Korku Oyuncu Yönetmeni 3.8 3,511
2008 Korku Oyuncu Yönetmeni 7.1 3,915
2008 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.1 40,244
2007 29 Komedi Oyuncu Yönetmeni 3.0 14,244

Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikastı
2007 29 Biyografi Casting 7.5 156,264

Boş Oda
2007 29 Korku Oyuncu Yönetmeni 6.2 89,183

Şans Sende
2007 29 Dram Casting 5.9 19,506

Dedikoducu Kız
2007 Dram Casting
Oyuncu Yönetmeni
7.4 138,621

Kara Kedi
2007 Korku Oyuncu Yönetmeni 6.9 2,096

Dondurma
2007 Korku Oyuncu Yönetmeni 5.3 1,847

Washington'cılar
2007 Korku Oyuncu Yönetmeni 5.5 1,773

Rüya Gezisi
2007 Korku Oyuncu Yönetmeni 5.2 1,426

Ölüm Hakkı
2007 Korku Oyuncu Yönetmeni 6.4 1,792

300 Spartalı
2006 28 Aksiyon Casting 7.7 688,085

Kurt Böceğinin Sonu
2006 Korku Oyuncu Yönetmeni 6.4 2,167

Kürkler
2006 Korku Oyuncu Yönetmeni 6.5 2,905

Elde Makas Koşmak
2006 28 Komedi Casting 6.2 21,262
2006 28 Dram Casting 6.1 360

Aile
2006 Korku Oyuncu Yönetmeni 7.2 2,769

Yaşam Hakkı
2006 Korku Oyuncu Yönetmeni 5.6 2,925

Lanetli Şey
2006 Korku Oyuncu Yönetmeni 5.3 2,132

Merdivenlerdeki Valeire
2006 Korku Oyuncu Yönetmeni 5.8 1,715

Sesler
2006 Korku Oyuncu Yönetmeni 6.2 1,906

V Kelimesi
2006 Korku Oyuncu Yönetmeni 5.1 1,807

Tek Başına
2005 27 Dram Casting 7.3 36,897

Karanlık Su
2005 27 Dram Casting 5.6 56,719

Gerçeğin Ötesinde
2005 27 Suç Casting 6.5 16,258

Son Günler
2005 27 Biyografi Casting 5.8 20,630

Korkunun Ustaları
2005 Korku Oyuncu Yönetmeni 7.6 10,543
2004 26 Dram Casting 6.5 4,038

Komşu Kızı
2004 26 Komedi Casting 6.7 189,848

Richard Nixon'a Suikast
2004 26 Biyografi Casting 7.0 24,589
2004 26 Dram Casting 6.6 7,986

Helen İle Büyümek
2004 26 Komedi Casting 6.0 33,857

Büyük Vurgun
2004 26 Suç Casting 4.9 17,038

Fil
2003 25 Suç Casting 7.2 80,097

Zaman Tükeniyor
2003 25 Suç Casting 6.5 52,566

Matrix Revolutions
2003 25 Aksiyon Casting 6.7 412,508

Matrix Reloaded
2003 25 Aksiyon Casting 7.2 475,177
2003 Aksiyon Casting 6.9 2,934
2003 25 Dram Casting 6.9 9,953
2003 Reality-TV Casting 8.6 26

Telefon Kulübesi
2002 24 Suç Casting 7.1 235,618

Tehlikeli Saatler
2002 24 Dram Casting 6.7 55,373

8 Mil
2002 24 Dram Casting 7.1 227,228
2002 24 Dram Casting 6.6 173

Büyük Günahlar
2002 24 Suç Casting 6.4 35,662
2001 23 Biyografi Casting 7.8 12,856
2001 23 Dram Casting 7.4 8,895

Ben Kendim ve Sevgilim
2000 22 Komedi Casting 6.6 208,907
2000 Dram Casting 7.3 141

Kusursuz Fırtına
2000 22 Aksiyon Casting 6.4 146,422
1999 21 Komedi Casting 6.4 8,210

Sevgilim Kim Olacak
1998 20 Komedi Çeşitli 6.7 4,474
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (157,849) Into the Badlands (2,624) The Flash (2,195) American Gods (1,880) Arrow (1,527) Vikings (1,376) The Big Bang Theory (1,291) Gotham (1,210) The Blacklist (1,169) Supernatural (1,075)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019