Giriş Kayıt
Donald Ranvaud

Donald Ranvaud (63)


Yapımcı, Oyuncu

Donald Ranvaud, 01 Ocak 1953 Florence, Tuscany, İtalya doğumlu yapımcı, oyuncu.

Kahrolası Şehir (2005), Speaking Parts (1989), Elveda cariyem (1993), Babamın Sol Tarafı (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Donald Ranvaud, 05 Eylül 2016 tarihinde (63 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1953
Ölüm Tarihi: 05 Eylül 2016
Doğum Yeri: Florence, Tuscany, İtalya
Diğer Bir İsmi: Donald K. Ranvaud
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı 5.5 74
2016 63 Aksiyon Yapımcı 6.3 511
2013 60 Dram Yapımcı 6.7 35
2011 58 Dram Yapımcı 6.8 734
2010 57 Fantastik Yapımcı 6.4 79
2010 57 Dram Yapımcı 5.0 216
2009 Aksiyon Oyuncu 7.3 270
2008 55 Dram Yapımcı 5.1 138
2007 54 Aile Yapımcı 4.6 809

Aşk Hastalığı
2007 54 Komedi Yapımcı 7.1 564
2007 54 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.7 217
2006 53 Dram Yapımcı
Oyuncu
5.8 177

Arka Bahçe
2005 52 Dram Yapımcı 7.4 124,112

Kahrolası Şehir
2005 52 Dram Yapımcı 6.6 3,450

Yolda Bir Aile
2004 51 Komedi Yapımcı 6.6 1,067
2004 51 Dram Yapımcı 6.7 142

Tanrıkent
2002 49 Suç Yapımcı 8.6 632,719
2002 49 Biyografi Yapımcı 7.1 2,346
2001 48 Dram Yapımcı 5.3 222

Babamın Sol Tarafı
2001 48 Dram Yapımcı 7.7 1,509
2000 47 Dram Yapımcı 5.6 143

Merkez İstasyonu
1998 45 Dram Yapımcı 8.0 32,087

Tieta
1996 43 Komedi Yapımcı 7.0 853

Elveda cariyem
1993 40 Dram Yapımcı 8.1 21,709
1989 36 Dram Yapımcı 6.8 1,178
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019