Giriş Kayıt
Claire Rankin

Claire Rankin (48)


Oyuncu

Claire Rankin, 23 Ocak 1971 Prince Edward Island, Kanada doğumlu oyuncu.

2000 yılının Eylül ayında Josh Randall ile evlendi.

The Swap (2016), Seven in Heaven (2018), (2017) Molly'nin Oyunu (2017), (1994) Death Wish V: The Face of Death (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Ocak 1971
Doğum Yeri: Prince Edward Island, Kanada
Burcu: Kova
Web Sitesi: |
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (18)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 47 Korku Oyuncu 5.3 1,403
2018 Dram Oyuncu 5.8 183

Molly'nin Oyunu
2017 46 Biyografi Oyuncu 7.5 106,592
2017 Dram Oyuncu 5.4 166
2016 Dram Oyuncu 7.1 1,637
2016 Komedi Oyuncu 6.4 1,386
2016 45 Dram Oyuncu 5.6 205
2016 Dram Oyuncu 7.0 6,888
2015 Komedi Oyuncu 7.3 5,257
2013 Aksiyon Oyuncu 6.9 2,301
2010 Aksiyon Oyuncu 7.7 46,517
2008 37 Korku Oyuncu 3.3 1,114

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Oyuncu 8.1 57,266
2002 31 Suç Oyuncu 7.1 115,786
1996 25 Komedi Oyuncu 5.2 5,119
1995 Dram Oyuncu 7.8 10,487
1994 23 Aksiyon Oyuncu 4.9 6,351
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019