Giriş Kayıt
Doreen Ramus

Doreen Ramus


Oyuncu

Doreen Ramus, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Doreem Ramus
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Oyuncu 5.6 5,983
2011 Komedi Oyuncu 6.2 38,181

Saftirik Greg'in Günlüğü 2: Rodrick Kuralları
2011 Komedi Oyuncu 6.6 22,038
2008 Komedi Oyuncu    

Korkunç Bir Film
2000 Komedi Oyuncu 6.2 207,543
1991 Dram Oyuncu 6.1 722
Film Altyazıları
Upgrade (6,609) Deadpool 2 (5,896) Avengers: Infinity War (3,144) Skyscraper (3,097) Tag (2,678) Adrift (2,369) Down a Dark Hall (1,857) The Endless (1,091) Ah-ga-ssi (761) Ready Player One (653)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,076) Castle Rock (2,042) The 100 (1,646) Sharp Objects (1,437) Preacher (1,255) Better Call Saul (1,114) Vikings (985) Westworld (961) Suits (959) Yellowstone (853)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018