Giriş Kayıt
David Ramsey

David Ramsey (46)


Oyuncu

David Ramsey, 17 Kasım 1971 Detroit, Michigan, ABD doğumlu oyuncu.

Ok (2012), Hair Show (2004), Mr. Bones (2001), Outlaw (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Kasım 1971
Doğum Yeri: Detroit, Michigan, ABD
Burcu: Akrep
Web Sitesi:
Boyu: 1.88 m
8.5 (15 Oy)
  • Currently 170.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (31)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Süper Kahraman Dövüş Kulübü 2.0
2016 Kısa Metraj Oyuncu 8.1 712
2016 45 Gerilim Oyuncu 5.4 94

Kazara Aşk
2015 44 Komedi Oyuncu 4.1 6,749
2014 Aksiyon Oyuncu 7.9 258,518

Karar Günü
2014 43 Dram Oyuncu 6.8 46,776

Ok
2012 Aksiyon Oyuncu 7.7 364,387
2010 Suç Oyuncu 7.5 27,208
2010 Dram Oyuncu 6.3 674
2010 Dram Oyuncu 7.4 3,665

Anneler ve Kızları
2009 38 Dram Oyuncu 7.2 10,714
2008 37 Suç Oyuncu 5.2 255

Bobby Z
2007 36 Aksiyon Oyuncu 5.9 13,120

Ölümcül Temas: Kuş Gribi
2006 35 Dram Oyuncu 4.7 685
2006 Suç Oyuncu 8.7 578,735

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Oyuncu 6.4 39,824
2004 Dram Oyuncu 8.0 3,190
2004 33 Komedi Oyuncu 5.1 5,581
2003 Komedi Oyuncu 6.1 1,135
2001 30 Komedi Oyuncu 4.7 2,268

İyilik Bul, İyilik Yap
2000 29 Dram Oyuncu 7.2 105,173
2000 29 Biyografi Oyuncu 5.4 190
1999 Dram Oyuncu 8.7 53,624

Aşk Üçgeni
1999 28 Komedi Oyuncu 6.1 17,326
1997 26 Aksiyon Oyuncu 6.8 250,125

Çatlak Profesör
1996 25 Komedi Oyuncu 5.6 98,386
1996 Gerilim Oyuncu 5.1 147
1996 25 Komedi Oyuncu 5.6 9,058
1987 16 Korku Oyuncu 3.8 191
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018