Giriş Kayıt
Efren Ramirez

Efren Ramirez (45)


Oyuncu

Efren Ramirez, 02 Ekim 1973 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu.

1998 yılının Ekim ayında Iyari Limon ile evlendi.

Tetikçi (2006), Napoleon Dinamit (2004), Tetikçi 2: Yüksek Gerilim (2009), The Pool Boys (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Ekim 1973
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Efren Antonion Ramirez | Efren Antonio Ramirez
Burcu: Terazi
Web Sitesi: |
Boyu: 1.7 m
7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Oyuncu 7.3 268
2017 44 Komedi Oyuncu 4.2 1,055
2017 44 Dram Oyuncu 5.4 784

Ortaokul: Hayatımın En Kötü Yılları
2016 43 Komedi Oyuncu 6.1 6,427
2016 Animasyon Oyuncu 5.3 2,548
2016 43 Komedi Oyuncu 6.6 48
2015 42 Dram Oyuncu 5.3 293
2014 41 Komedi Oyuncu 4.6 1,260
2014 Animasyon Oyuncu 6.3 1,088
2013 Komedi Oyuncu 5.7 44
2012 39 Komedi Oyuncu 5.5 19,177
2012 Animasyon Oyuncu 6.4 2,672
2011 38 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 472
2011 38 Komedi Oyuncu 4.7 2,341

Aşk Çeşmesi
2010 37 Komedi Oyuncu 5.6 57,442

Oyuncu
2009 36 Aksiyon Oyuncu 5.8 124,789

Tetikçi 2: Yüksek Gerilim
2009 36 Aksiyon Oyuncu 6.2 131,703
2009 Komedi Oyuncu 8.3 47,445
2009 36 Komedi Oyuncu 3.7 407

Ayın Çalışanı
2006 33 Komedi Oyuncu 5.5 41,914

Tetikçi
2006 33 Aksiyon Oyuncu 7.0 221,921
2006 33 Dram Oyuncu 4.5 1,104
2006 33 Dram Oyuncu 7.0 1,182
2006 33 Kısa Metraj Oyuncu 7.0 28

Napoleon Dinamit
2004 31 Komedi Oyuncu 6.9 184,365
2002 Komedi Oyuncu 6.8 9,358
2001 28 Komedi Oyuncu 5.8 1,063
2000 Komedi Oyuncu 7.3 5,057
2000 Aile Oyuncu 7.7 12,573
1999 26 Korku Oyuncu 3.0 1,984
1996 23 Komedi Oyuncu 2.9 21,763
1995 22 Komedi Oyuncu 4.2 7,046
1994 21 Komedi Oyuncu 3.5 1,223
- Komedi Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (3,248) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,949) Black Mirror (1,845) Shingeki no kyojin (1,707) The Big Bang Theory (1,645) Vikings (1,270) Swamp Thing (1,172) Breaking Bad (1,138)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019