Giriş Kayıt
Mark A. Ramage

Mark A. Ramage


Özel Efekt

Mark Alan Ramage, Özel efekt.

Son Samuray (2003) yapımıyla biliniyor.

Mark A. Ramage, 27 Aralık 2011 tarihinde (42 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Mark Alan Ramage
Ölüm Tarihi: 27 Aralık 2011
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Komedi Özel Efekt 6.7 6,102

Son Samuray
2003 Aksiyon Özel Efekt 7.7 357,721

Gizli Dosyalar: Gelecekle Savaş
1998 Gizem Özel Efekt 7.0 93,533

Yaratık: Diriliş
1997 Aksiyon Özel Efekt 6.2 202,570

Cehennemden Daha Sıcak
1997 Aksiyon Özel Efekt 5.4 65,216
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,363) Shameless (3,802) Bodyguard (2,229) Castle Rock (1,568) Fear the Walking Dead (1,567) Suits (1,288) The First (1,186) La Casa de Papel (1,055) The 100 (994) Mayans M.C. (809)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018