Giriş Kayıt
Derek Rama

Derek Rama


Derek Rama,

Jennifer 8 (1992), (2000) Korkunç Bir Film (2000), (1996) Mutlu Gilmore (1996), (2000) En Güzel Köpek (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.8 2,662

Korkunç Bir Film
2000 Komedi Taşıma Bölümü 6.2 208,292

En Güzel Köpek
2000 Komedi Taşıma Bölümü 7.5 50,148
1999 Dram Taşıma Bölümü    

Mutlu Gilmore
1996 Komedi Taşıma Bölümü 7.0 174,875

Jennifer 8
1992 Suç Taşıma Bölümü 6.2 12,349

Omen IV
1991 Korku Taşıma Bölümü 3.8 3,847

Dostluk Yemini
1990 Dram Taşıma Bölümü 6.5 4,416

İnanılmaz Hulk'ın Ölümü
1990 Dram Taşıma Bölümü    

13. Cuma 8. Bölüm: Jason Manhattan'da
1989 Macera Taşıma Bölümü 4.6 27,772
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,419) The Sinner (2,181) La Casa de Papel (1,465) Castle Rock (1,448) Shameless (1,439) A Discovery of Witches (1,365) Bodyguard (1,339) Suits (1,337) The 100 (1,273) Fear the Walking Dead (1,002)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018