Giriş Kayıt
Dean Rama

Dean Rama


Dean Rama,

Yangında Kaybettiğimiz Şeyler (2007), Josie ve Pussycats (2001), Zor Seçim (2003), (2008) Dünyanın Durduğu Gün (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dünyanın Durduğu Gün
2008 Dram Taşıma Bölümü 5.5 151,930

Yangında Kaybettiğimiz Şeyler
2007 Dram Taşıma Bölümü 7.2 26,152

Sis
2005 Korku Taşıma Bölümü 3.6 31,946

Kaos
2005 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.5 47,652
2005 Aksiyon Taşıma Bölümü 4.1 4,902
2005 Dram Taşıma Bölümü    

Korkunç Bir Film 3
2003 Komedi Taşıma Bölümü 5.5 124,101

Zor Seçim
2003 Komedi Taşıma Bölümü 5.4 5,658

Onlar
2002 Korku Taşıma Bölümü 4.8 10,969

Balistik
2002 Aksiyon Taşıma Bölümü 3.6 17,280

Kapan
2002 Suç Taşıma Bölümü 6.2 21,302

Josie ve Pussycats
2001 Komedi Taşıma Bölümü 5.4 20,113
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,363) Shameless (3,802) Bodyguard (2,229) Castle Rock (1,568) Fear the Walking Dead (1,567) Suits (1,288) The First (1,186) La Casa de Papel (1,055) The 100 (994) Mayans M.C. (809)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018