Giriş Kayıt
Richard Ralston

Richard Ralston


Kameraman

Richard Ralston, kameraman.

Switched at Birth (2011), (2006) Balta (2006), (2015) Stitchers (2015), (2010) StarStruck (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Kameraman 7.8 5,797
2017 Dram Kameraman 6.0 1,019
2016 Aile Kameraman 7.1 71
2016 Aile Kameraman 7.9 93
2016 Dram Kameraman 5.6 592
2015 Korku Kameraman 5.6 4,926
2015 Suç Kameraman 7.0 10,600
2015 Korku Kameraman 4.5 1,108
2013 Komedi Kameraman 5.9 1,681
2013 Komedi Kameraman 7.4 2,951
2012 Suç Kameraman 5.5 3,742
2012 Aile Kameraman 5.1 178
2012 Dram Kameraman 7.4 40,478

Gül Konağının Laneti
2011 Korku Kameraman 4.6 3,160
2011 Dram Kameraman 7.8 21,398
2011 Kısa Metraj Kameraman 7.8 8
2010 Komedi Kameraman 6.5 176

Balta 2
2010 Komedi Kameraman 5.5 11,083

Kardeşlik
2010 Suç Kameraman 6.4 3,774
2010 Aile Kameraman 6.2 10,855

Yukarı Bakma
2009 Korku Kameraman 3.1 1,424
2009 Dram Kameraman 6.1 1,199

Boş Oda 2: İlk Kurgu
2008 Korku Kameraman 5.0 6,574
2008 Suç Kameraman 5.3 263
2007 Komedi Kameraman 7.7 52

Karabasan 2
2007 Dram Kameraman 5.2 7,263
2007 Korku Kameraman 5.6 384

Canavar Savaşları
2007 Aksiyon Kameraman 3.6 22,652
2007 Dram Kameraman 6.8 1,171
2007 Komedi Kameraman 5.8 208

Böcek
2006 Gerilim Kameraman 6.1 30,953

Balta
2006 Komedi Kameraman 5.7 26,282

Vahşi Şeyler 3
2005 Aksiyon Kameraman 4.6 4,303
2005 Suç Kameraman 6.9 36,540

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 Macera Kameraman 6.8 182,281
2004 Game-Show Kameraman 5.5 4,818
2004 Dram Kameraman 7.1 145

Şapkalı Kedi
2003 Macera Kameraman 3.9 44,012
2003 Aksiyon Kameraman 8.1 882,879
2003 Dram Kameraman 4.5 1,030

Halka
2002 Korku Kameraman 7.1 292,858
2001 Biyografi Kameraman 6.8 86,737

Amerikan Rapsodi
2001 Dram Kameraman 6.8 3,584
2001 Gerilim Kameraman 4.3 114
2001 Komedi Kameraman 5.5 159

Akrebin İğnesi
2001 Korku Kameraman 2.0 572
2000 Komedi Kameraman 3.8 2,537
2000 Komedi Kameraman 4.5 739
1998 Aksiyon Kameraman 4.1 3,923
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,484) Bohemian Rhapsody (4,290) A Star Is Born (4,051) IO (2,353) Close (2,178) Suspiria (1,974) The Girl in the Spider's Web (1,725) Keepers (1,397) Venom (1,299) First Man (1,203)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,626) True Detective (7,857) The Punisher (3,687) Luther (3,400) The Flash (2,463) The Big Bang Theory (2,461) Supernatural (1,999) The Blacklist (1,931) Project Blue Book (1,651) Gotham (1,554)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019