Giriş Kayıt
Richard Ralston

Richard Ralston


Kameraman

Richard Ralston, kameraman.

Switched at Birth (2011), (2006) Balta (2006), (2015) Stitchers (2015), (2010) StarStruck (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Kameraman 7.8 5,399
2017 Dram Kameraman 6.0 911
2016 Aile Kameraman 7.3 61
2016 Aile Kameraman 8.0 88
2016 Dram Kameraman 5.6 570
2015 Korku Kameraman 5.6 4,820
2015 Suç Kameraman 7.0 10,486
2015 Korku Kameraman 4.5 1,101
2013 Komedi Kameraman 5.9 1,658
2013 Komedi Kameraman 7.4 2,906
2012 Suç Kameraman 5.5 3,669
2012 Aile Kameraman 5.2 170
2012 Dram Kameraman 7.4 40,258

Gül Konağının Laneti
2011 Korku Kameraman 4.6 3,110
2011 Dram Kameraman 7.8 21,264
2011 Kısa Metraj Kameraman 7.8 8
2010 Komedi Kameraman 6.5 176

Balta 2
2010 Komedi Kameraman 5.5 10,872

Kardeşlik
2010 Suç Kameraman 6.4 3,743
2010 Aile Kameraman 6.2 10,548

Yukarı Bakma
2009 Korku Kameraman 3.1 1,413
2009 Dram Kameraman 6.1 1,195

Boş Oda 2: İlk Kurgu
2008 Korku Kameraman 5.0 6,457
2008 Suç Kameraman 5.2 255
2007 Komedi Kameraman 7.7 52

Karabasan 2
2007 Dram Kameraman 5.2 7,178
2007 Korku Kameraman 5.6 381

Canavar Savaşları
2007 Aksiyon Kameraman 3.6 22,489
2007 Dram Kameraman 6.8 1,160
2007 Komedi Kameraman 5.8 207

Böcek
2006 Gerilim Kameraman 6.1 30,670

Balta
2006 Komedi Kameraman 5.7 25,955

Vahşi Şeyler 3
2005 Aksiyon Kameraman 4.6 4,244
2005 Suç Kameraman 6.9 36,178

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 Macera Kameraman 6.8 180,057
2004 Game-Show Kameraman 5.5 4,808
2004 Dram Kameraman 7.2 142

Şapkalı Kedi
2003 Macera Kameraman 3.8 42,865
2003 Aksiyon Kameraman 8.1 868,063
2003 Dram Kameraman 4.5 1,016

Halka
2002 Korku Kameraman 7.1 289,639
2001 Biyografi Kameraman 6.8 86,125

Amerikan Rapsodi
2001 Dram Kameraman 6.8 3,553
2001 Gerilim Kameraman 4.3 114
2001 Komedi Kameraman 5.5 153

Akrebin İğnesi
2001 Korku Kameraman 2.0 569
2000 Komedi Kameraman 3.8 2,398
2000 Komedi Kameraman 4.5 736
1998 Aksiyon Kameraman 4.1 3,853
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,205) Supernatural (4,342) The Big Bang Theory (3,090) The Flash (2,588) Better Call Saul (2,222) Shameless (2,183) Arrow (1,880) A Discovery of Witches (1,684) Titans (1,485) La Casa de Papel (1,231)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018