Giriş Kayıt
Patrick G. Ralston

Patrick G. Ralston


Kameraman

Patrick G. Ralston, kameraman.

(1984) Karateci Çocuk (1984), (1981) Cadılar Bayramı 2: Kabus Devam Ediyor (1981), (1988) Üvey Annem Bir Uzaylı (1988), (1980) Hayata dönüs (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cehennem Çiçeği
2006 Suç Kameraman 5.6 67,284

İkimizin Hikayesi
1999 Dram Kameraman 5.9 19,859

Amerikan Güzeli
1999 Dram Kameraman 8.4 957,387

İlk Bakışta
1999 Dram Çeşitli    

Şifreciler
1992 Komedi Kameraman 7.1 48,048
1991 Suç Kameraman 5.9 7,602

Üvey Annem Bir Uzaylı
1988 Komedi Kameraman 5.3 23,098
1988 Komedi Kameraman 5.7 723

Karateci Çocuk
1984 Aksiyon Kameraman 7.2 152,855

Cadılar Bayramı 2: Kabus Devam Ediyor
1981 Korku Kameraman 6.6 61,089

Hayata dönüs
1980 Dram Kameraman 7.5 1,114
Film Altyazıları
The Meg (3,770) Ant-Man and the Wasp (3,461) The Spy Who Dumped Me (2,876) Apostle (2,713) I Still See You (1,891) Deadpool 2 (1,194) Destination Wedding (1,185) The Equalizer 2 (1,105) Skyscraper (948) UFO (841)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018