Giriş Kayıt
Kelly Richards Ralston

Kelly Richards Ralston


Kelly Richards Ralston,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ed TV
1999 Komedi Çeşitli 6.1 38,450

Gizli Dosyalar: Gelecekle Savaş
1998 Gizem Çeşitli 7.0 93,972

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 Aksiyon Çeşitli 6.5 331,331

Romantik Katil
1997 Aksiyon Çeşitli 7.4 80,654

Kuş Kafesi
1996 Komedi Çeşitli 7.0 70,429

Bulutların Ötesinde
1995 Dram Çeşitli 6.7 28,121

Yırtık Rahibe 2
1993 Komedi Çeşitli 5.5 42,927

Oyuncaklar
1992 Komedi Çeşitli 5.0 28,709

Temel İçgüdü
1992 Dram Çeşitli 6.9 152,217
1991 Dram Çeşitli 7.1 7,621

Örümcek Korkusu
1990 Komedi Çeşitli 6.4 56,753
Dizi Altyazıları
Origin (3,288) Narcos: Mexico (2,750) The Big Bang Theory (1,970) Titans (1,931) Supernatural (1,783) Doctor Who (1,546) The Last Ship (1,271) Outlander (1,208) The Last Kingdom (1,145) The Flash (985)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018