Giriş Kayıt
Kelly Richards Ralston

Kelly Richards Ralston


Kelly Richards Ralston,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ed TV
1999 Komedi Çeşitli 6.1 38,006

Gizli Dosyalar: Gelecekle Savaş
1998 Gizem Çeşitli 7.0 93,537

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 Aksiyon Çeşitli 6.5 327,957

Romantik Katil
1997 Aksiyon Çeşitli 7.4 80,253

Kuş Kafesi
1996 Komedi Çeşitli 7.0 69,834

Bulutların Ötesinde
1995 Dram Çeşitli 6.7 27,916

Yırtık Rahibe 2
1993 Komedi Çeşitli 5.5 42,560

Oyuncaklar
1992 Komedi Çeşitli 5.0 28,531

Temel İçgüdü
1992 Dram Çeşitli 6.9 151,018
1991 Dram Çeşitli 7.1 7,541

Örümcek Korkusu
1990 Komedi Çeşitli 6.4 56,312
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,327) Shameless (2,071) Fear the Walking Dead (1,737) Suits (1,540) Castle Rock (1,434) Bodyguard (1,292) La Casa de Papel (1,257) Mayans M.C. (1,102) The 100 (1,088) The Sinner (893)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018