Giriş Kayıt
Karrie Ralston

Karrie Ralston


Özel Efekt, Makyaj

Karrie Ralston, Özel efekt, makyaj.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 Aksiyon Özel Efekt 5.2 1,048

Hücre
2000 Korku Çeşitli 6.3 86,935

Karımı Nasıl Doğradım?
2000 Komedi Çeşitli 4.7 3,067

Gün Batımından Şafağa 3
1999 Korku Makyaj    

Gizli Dosyalar: Gelecekle Savaş
1998 Gizem Çeşitli 7.0 93,290
1998 Korku Özel Efekt 5.7 4,644
Film Altyazıları
Upgrade (6,525) Deadpool 2 (5,761) Avengers: Infinity War (3,071) Skyscraper (3,063) Tag (2,630) Adrift (2,343) Down a Dark Hall (1,826) The Endless (1,074) Ah-ga-ssi (739) Ready Player One (638)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,025) Castle Rock (2,010) The 100 (1,615) Sharp Objects (1,360) Preacher (1,204) Better Call Saul (1,095) Vikings (965) Suits (950) Westworld (940) Yellowstone (847)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018