Giriş Kayıt
Karrie Ralston

Karrie Ralston


Özel Efekt, Makyaj

Karrie Ralston, Özel efekt, makyaj.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 Aksiyon Özel Efekt 5.2 1,048

Hücre
2000 Korku Çeşitli 6.3 87,159

Karımı Nasıl Doğradım?
2000 Komedi Çeşitli 4.7 3,067

Gün Batımından Şafağa 3
1999 Korku Makyaj    

Gizli Dosyalar: Gelecekle Savaş
1998 Gizem Çeşitli 7.0 93,522
1998 Korku Özel Efekt 5.7 4,644
Dizi Altyazıları
Shameless (3,346) Better Call Saul (3,168) Castle Rock (2,595) Bodyguard (2,350) The First (1,726) La Casa de Papel (1,195) The 100 (1,045) A Discovery of Witches (1,026) Take Two (928) The Big Bang Theory (905)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018