Giriş Kayıt
Karrie Ralston

Karrie Ralston


Özel Efekt, Makyaj

Karrie Ralston, Özel efekt, makyaj.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 Aksiyon Özel Efekt 5.2 1,083

Hücre
2000 Korku Çeşitli 6.3 88,359

Karımı Nasıl Doğradım?
2000 Komedi Çeşitli 4.7 3,305

Gün Batımından Şafağa 3
1999 Korku Makyaj 4.8 10,135

Gizli Dosyalar: Gelecekle Savaş
1998 Gizem Çeşitli 7.0 94,468
1998 Korku Özel Efekt 5.7 5,787
Film Altyazıları
Suspiria (5,379) Hunter Killer (4,977) Ashes in the Snow (3,035) A Star Is Born (2,917) First Man (2,717) Der Hauptmann (1,998) Keepers (1,872) Replicas (1,588) Venom (1,519) Bird Box (1,126)
Dizi Altyazıları
True Detective (10,697) Vikings (6,999) The Big Bang Theory (2,455) Black Mirror (1,854) Outlander (1,596) Gotham (1,495) Peaky Blinders (1,191) La casa de papel (1,148) Nightflyers (1,081) Friends (1,078)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019