Giriş Kayıt
Bradford Ralston

Bradford Ralston


Kameraman, Görsel Efekt, Sesler

Bradford Ralston, kameraman, görsel efekt, sesler.

(2014) Lego Filmi (2014), (1990) Zor Ölüm 2 (1990), (1996) Kuş Kafesi (1996), (2003) Afacanlar Yuvada (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Kameraman 5.6 24,670

Kayıp Kız
2014 Suç Sesler 8.1 714,809

Lego Filmi
2014 Animasyon Kameraman 7.8 288,333
2013 Aksiyon Kameraman 7.0 436,559

Operasyon: Argo
2012 Dram Kameraman 7.7 515,312

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Kameraman 6.6 231,969

Şüpheliler
2012 Suç Görsel Efekt 6.0 9,294

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Kameraman 6.0 190,225

Hırsızlar Şehri
2010 Suç Kameraman 7.6 311,322

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Kameraman 6.2 375,208

Charlie Wilson'ın Savaşı
2007 Biyografi Kameraman 7.1 97,490

Krallık
2007 Aksiyon Kameraman 7.1 109,901

Kavanoz Kafa
2005 Dram Kameraman 7.0 157,571

Münih
2005 Dram Kameraman 7.6 193,137

Xxx 2
2005 Aksiyon Kameraman 4.4 61,352

Çılgın Yılbaşı
2004 Komedi Kameraman 5.2 31,489

Gün Batarken
2004 Aksiyon Kameraman 6.3 41,273
2004 Komedi Kameraman 5.0 68,674

Keşke 30 Olsam
2004 Komedi Kameraman 6.1 140,509

Kara Kaplı Defter
2004 Komedi Kameraman 5.3 15,997

Kadın Avcıları
2004 Komedi Kameraman 6.2 91,206

Afacanlar Yuvada
2003 Komedi Kameraman 5.5 56,051

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Kameraman 6.2 177,948

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Kameraman 6.1 296,932

Gözde Çift
2001 Komedi Kameraman 5.7 51,020
2001 Komedi Kameraman 4.7 36,003

Mart Kedileri
2001 Komedi Kameraman 5.3 16,293
2000 Komedi Kameraman 5.6 8,513

Şaşkın
2000 Komedi Kameraman 6.0 88,751

Vahşi Vahşi Batı
1999 Aksiyon Kameraman 4.9 140,935
1998 Suç Kameraman 5.5 1,832

Kirli Yarış
1998 Komedi Kameraman 6.7 25,350
1998 Komedi Kameraman 6.8 22,610

Dönüşüm
1997 Suç Kameraman 6.4 10,476

Kuş Kafesi
1996 Komedi Kameraman 7.0 69,543
1994 Komedi Kameraman 5.7 4,139
1994 Dram Kameraman 5.9 3,792

Kurt
1994 Dram Kameraman 6.2 47,610

Kalpler ve Ruhlar
1993 Komedi Kameraman 6.9 13,779

Daima Genç
1992 Macera Kameraman 6.3 38,796

Temel İçgüdü
1992 Dram Kameraman 6.9 150,343

Kurşun Yağmuru
1991 Aksiyon Kameraman 6.1 12,794
1991 Komedi Kameraman 6.7 26,011

Yaşamın Kıyısındaki Kartpostallar
1990 Komedi Kameraman 6.7 13,330

Zor Ölüm 2
1990 Aksiyon Kameraman 7.1 300,983
1990 Aksiyon Kameraman 6.1 52,021

Çetin Ceviz
1987 Dram Kameraman 6.7 4,731
1987 Belgesel Kameraman 7.8 986

Kayıp Gençler
1987 Komedi Kameraman 7.3 106,107
Film Altyazıları
Upgrade (8,820) Deadpool 2 (5,548) Tag (3,953) Avengers: Infinity War (3,002) Skyscraper (2,903) Adrift (2,331) The Endless (1,804) Down a Dark Hall (1,296) Ah-ga-ssi (705) Bad Samaritan (627)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,513) La casa de papel (1,868) The 100 (1,706) Better Call Saul (1,386) Yellowstone (1,288) Suits (1,016) Vikings (958) Friends (950) Westworld (916) Black Mirror (911)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018