Giriş Kayıt
Bradford Ralston

Bradford Ralston


Kameraman, Görsel Efekt, Sesler

Bradford Ralston, kameraman, görsel efekt, sesler.

(2014) Lego Filmi (2014), (1990) Zor Ölüm 2 (1990), (1996) Kuş Kafesi (1996), (2003) Afacanlar Yuvada (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Kameraman 5.6 27,350

Kayıp Kız
2014 Suç Sesler 8.1 727,498

Lego Filmi
2014 Animasyon Kameraman 7.8 291,159
2013 Aksiyon Kameraman 7.0 440,902

Operasyon: Argo
2012 Dram Kameraman 7.7 520,877

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Kameraman 6.6 233,878

Şüpheliler
2012 Suç Görsel Efekt 6.0 9,701

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Kameraman 6.0 191,856

Hırsızlar Şehri
2010 Suç Kameraman 7.6 314,597

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Kameraman 6.2 379,477

Charlie Wilson'ın Savaşı
2007 Biyografi Kameraman 7.1 98,399

Krallık
2007 Aksiyon Kameraman 7.0 110,848

Kavanoz Kafa
2005 Dram Kameraman 7.0 158,899

Münih
2005 Dram Kameraman 7.6 194,722

Xxx 2
2005 Aksiyon Kameraman 4.4 61,963

Çılgın Yılbaşı
2004 Komedi Kameraman 5.3 34,301

Gün Batarken
2004 Aksiyon Kameraman 6.3 41,563
2004 Komedi Kameraman 5.0 69,610

Keşke 30 Olsam
2004 Komedi Kameraman 6.1 142,725

Kara Kaplı Defter
2004 Komedi Kameraman 5.3 16,367

Kadın Avcıları
2004 Komedi Kameraman 6.2 91,843

Afacanlar Yuvada
2003 Komedi Kameraman 5.5 56,667

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Kameraman 6.2 179,532

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Kameraman 6.1 301,227

Gözde Çift
2001 Komedi Kameraman 5.7 51,432
2001 Komedi Kameraman 4.7 38,157

Mart Kedileri
2001 Komedi Kameraman 5.3 16,447
2000 Komedi Kameraman 5.6 8,664

Şaşkın
2000 Komedi Kameraman 6.0 89,394

Vahşi Vahşi Batı
1999 Aksiyon Kameraman 4.9 141,812
1998 Suç Kameraman 5.5 1,967

Kirli Yarış
1998 Komedi Kameraman 6.7 25,613
1998 Komedi Kameraman 6.8 23,462

Dönüşüm
1997 Suç Kameraman 6.4 11,182

Kuş Kafesi
1996 Komedi Kameraman 7.0 70,386
1994 Komedi Kameraman 5.7 4,462
1994 Dram Kameraman 5.9 4,069

Kurt
1994 Dram Kameraman 6.2 48,044

Kalpler ve Ruhlar
1993 Komedi Kameraman 6.9 14,483

Daima Genç
1992 Macera Kameraman 6.3 40,687

Temel İçgüdü
1992 Dram Kameraman 6.9 152,166

Kurşun Yağmuru
1991 Aksiyon Kameraman 6.1 14,340
1991 Komedi Kameraman 6.7 26,548

Yaşamın Kıyısındaki Kartpostallar
1990 Komedi Kameraman 6.7 13,700

Zor Ölüm 2
1990 Aksiyon Kameraman 7.1 303,887
1990 Aksiyon Kameraman 6.1 52,444

Çetin Ceviz
1987 Dram Kameraman 6.8 5,252
1987 Belgesel Kameraman 7.8 1,102

Kayıp Gençler
1987 Komedi Kameraman 7.3 108,012
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018