Giriş Kayıt
Brian Ralph

Brian Ralph


Editör

Brian Ralph, editör.

Indiana Jones Kutsal Hazine Avcıları (1981), Cadılar Bayramı 2: Kabus Devam Ediyor (1981), Yıldız Adam (1984), Hür Kan (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tarayici
1994 Komedi Editorial Department 6.1 9,218
1993 Macera Editorial Department 4.9 182
1993 Dram Editorial Department 5.6 1,962

Kaçış Yok
1992 Gerilim Editorial Department 5.7 473

Kuşatma Altında
1992 Editorial Department 6.5 68,226
1992 Aksiyon Editorial Department 6.3 6,646
1992 Biyografi Editorial Department 7.2 6,782

Elm Sokağında Kabus 6: Son Kabus
1991 Komedi Editorial Department 4.9 35,545
1991 Komedi Editorial Department 7.2 2,048
1991 Aksiyon Editorial Department 4.3 8,016

Bana Söz Ver!
1991 Komedi Editorial Department 5.9 426

Uçarı Gül
1991 Dram Editorial Department 6.7 3,939
1991 Dram Editorial Department 5.3 864
1991 Dram Editorial Department 7.1 7,540

intikam Yemini
1991 Aksiyon Editorial Department 6.1 18,883

İskoçyalı Dönüyor
1991 Aksiyon Editorial Department 4.1 39,961
1990 Aksiyon Editorial Department 5.7 24,245

Rocky 5
1990 Dram Editorial Department 5.2 108,321

Sapık 4
1990 Korku Editorial Department 5.5 4,746
1990 Dram Editorial Department    

Etki Altında
1990 Suç Editorial Department 6.2 6,308

Eyvah Çocuklar Küçüldü
1989 Macera Editorial Department 6.3 123,408

Hür Kan
1989 Aksiyon Editorial Department 6.4 33,566
1989 Aksiyon Editorial Department 6.3 1,768

Temas
1989 Biyografi Editorial Department 5.7 4,218
1989 Komedi Editorial Department 2.3 1,979
1988 Aksiyon Editorial Department 5.6 1,072
1988 Korku Editorial Department 5.5 2,486
1988 Bilim-Kurgu Editorial Department 5.4 1,603
1988 Komedi Editorial Department 7.0 17,825
1987 Komedi Editorial Department 6.8 44,565
1987 Aksiyon Editorial Department 7.0 14,020
1986 Dram Editorial Department 6.7 167
1986 Macera Editorial Department 5.6 11,904

Gönüllüler
1985 Komedi Editorial Department 5.5 7,488

St. Elmo Ateşi
1985 Dram Editorial Department 6.4 31,408
1985 Aksiyon Editorial Department 6.9 10,795

Kaçış
1984 Aksiyon Editorial Department 5.9 9,831

Yıldız Adam
1984 Macera Editorial Department 7.0 37,436
1984 Macera Editorial Department 6.4 20,723
1984 Belgesel Editorial Department 8.5 9,564
1983 Aksiyon Editorial Department 4.5 1,619
1983 Komedi Editorial Department 7.5 117,794

Kötü Ruh
1982 Korku Editorial Department 7.4 122,518
1982 Komedi Editorial Department 4.6 1,599
1982 Komedi Editorial Department 5.1 530
1982 Komedi Editorial Department 7.4 7,586
1982 Komedi Editorial Department 5.2 2,421

Indiana Jones Kutsal Hazine Avcıları
1981 Aksiyon Editorial Department 8.5 769,710

Cennet Parası
1981 Dram Editorial Department 6.5 4,399

Cadılar Bayramı 2: Kabus Devam Ediyor
1981 Korku Editorial Department 6.6 59,764
Film Altyazıları
Upgrade (6,609) Deadpool 2 (5,896) Avengers: Infinity War (3,144) Skyscraper (3,097) Tag (2,678) Adrift (2,369) Down a Dark Hall (1,857) The Endless (1,091) Ah-ga-ssi (761) Ready Player One (653)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,076) Castle Rock (2,042) The 100 (1,646) Sharp Objects (1,437) Preacher (1,255) Better Call Saul (1,114) Vikings (985) Westworld (961) Suits (959) Yellowstone (853)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018