Giriş Kayıt
Brian Ralph

Brian Ralph


Editör

Brian Ralph, editör.

Indiana Jones Kutsal Hazine Avcıları (1981), Cadılar Bayramı 2: Kabus Devam Ediyor (1981), Yıldız Adam (1984), Hür Kan (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tarayici
1994 Komedi Editorial Department 6.1 9,376
1993 Macera Editorial Department 4.9 190
1993 Dram Editorial Department 5.6 1,962

Kaçış Yok
1992 Gerilim Editorial Department 5.6 541

Kuşatma Altında
1992 Editorial Department 6.5 68,738
1992 Aksiyon Editorial Department 6.3 7,300
1992 Biyografi Editorial Department 7.2 6,851

Elm Sokağında Kabus 6: Son Kabus
1991 Komedi Editorial Department 4.9 35,991
1991 Komedi Editorial Department 7.3 2,254
1991 Aksiyon Editorial Department 4.4 8,453

Bana Söz Ver!
1991 Komedi Editorial Department 5.9 426

Uçarı Gül
1991 Dram Editorial Department 6.7 4,261
1991 Dram Editorial Department 5.4 1,002
1991 Dram Editorial Department 7.1 7,591

intikam Yemini
1991 Aksiyon Editorial Department 6.1 19,236

İskoçyalı Dönüyor
1991 Aksiyon Editorial Department 4.1 40,186
1990 Aksiyon Editorial Department 5.8 24,434

Rocky 5
1990 Dram Editorial Department 5.2 109,444

Sapık 4
1990 Korku Editorial Department 5.5 6,215
1990 Dram Editorial Department 5.5 3,240

Etki Altında
1990 Suç Editorial Department 6.2 6,477

Eyvah Çocuklar Küçüldü
1989 Macera Editorial Department 6.3 124,430

Hür Kan
1989 Aksiyon Editorial Department 6.4 33,836
1989 Aksiyon Editorial Department 6.3 1,903

Temas
1989 Biyografi Editorial Department 5.7 4,771
1989 Komedi Editorial Department 2.3 2,180
1988 Aksiyon Editorial Department 5.7 1,175
1988 Korku Editorial Department 5.6 2,791
1988 Bilim-Kurgu Editorial Department 5.4 1,893
1988 Komedi Editorial Department 7.0 17,914
1987 Komedi Editorial Department 6.8 45,150
1987 Aksiyon Editorial Department 7.0 14,892
1986 Dram Editorial Department 6.5 189
1986 Macera Editorial Department 5.6 11,957

Gönüllüler
1985 Komedi Editorial Department 5.5 7,579

St. Elmo Ateşi
1985 Dram Editorial Department 6.4 31,647
1985 Aksiyon Editorial Department 6.9 10,904

Kaçış
1984 Aksiyon Editorial Department 5.9 10,091

Yıldız Adam
1984 Macera Editorial Department 7.0 37,762
1984 Macera Editorial Department 6.4 21,035
1984 Belgesel Editorial Department 8.5 10,179
1983 Aksiyon Editorial Department 4.6 1,967
1983 Komedi Editorial Department 7.5 118,707

Kötü Ruh
1982 Korku Editorial Department 7.4 123,883
1982 Komedi Editorial Department 4.6 1,765
1982 Komedi Editorial Department 5.1 594
1982 Komedi Editorial Department 7.4 7,770
1982 Komedi Editorial Department 5.3 2,688

Indiana Jones Kutsal Hazine Avcıları
1981 Aksiyon Editorial Department 8.5 776,888

Cennet Parası
1981 Dram Editorial Department 6.5 4,689

Cadılar Bayramı 2: Kabus Devam Ediyor
1981 Korku Editorial Department 6.6 61,493
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,357) Supernatural (3,928) The Big Bang Theory (2,443) The Flash (2,325) Shameless (1,906) Better Call Saul (1,851) Arrow (1,767) Titans (1,162) A Discovery of Witches (1,155) Manifest (1,070)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018