Giriş Kayıt
Adam Raley

Adam Raley


Sesler

Adam Raley, sesler.

Christmas Inheritance (2017), Heartland (2007), The Firm (2012), Remedy (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Romantik Sesler 5.7 6,323
2017 Korku Sesler 6.6 28

Fındık İşi 2
2017 Animasyon 5.4 4,509

Aile Babası
2016 Dram Sesler 6.5 7,867
2016 Aksiyon Sesler 5.9 303
2015 Biyografi Sesler 8.8 277,671
2014 Dram Sesler 5.8 147
2014 Sesler 7.2 560
2014 Komedi Sesler 3.6 463
2013 Suç Sesler 8.5 197,334

Kasaba Kızları
2013 Aksiyon Sesler 5.6 3,621
2012 Komedi Sesler 5.3 2,565
2012 Aksiyon Sesler 7.1 4,939
2012 Dram Sesler 7.0 7,227

Devrim
2012 Belgesel Sesler 7.6 370
2011 Dram Sesler 7.7 29
2011 Korku Sesler 5.0 635

Ölülerin Kurtuluşu
2009 Korku Sesler 4.9 19,149

Murdoch Vakaları
2008 Suç Sesler 8.1 8,141

Ölülerin Günlüğü
2007 Korku Sesler 5.7 43,835
2007 Dram Sesler 8.4 7,004
2007 Aksiyon Sesler 6.0 5,647

Miami çetesi
2007 Dram Sesler 5.3 994
2007 Dram Sesler 6.5 1,215

Düğün Savaşları
2006 Komedi Sesler 6.1 1,762
2006 Belgesel Sesler 8.0 4,565
Film Altyazıları
Hunter Killer (9,355) A Star Is Born (5,355) Bohemian Rhapsody (3,482) Keepers (2,641) Suspiria (2,422) Museo (1,851) Ashes in the Snow (1,505) Revenger (1,339) Venom (1,289) First Man (1,287)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,234) Vikings (8,444) Luther (2,659) The Flash (2,191) The Punisher (1,974) The Big Bang Theory (1,681) The Blacklist (1,515) Black Mirror (1,500) Peaky Blinders (1,286) Friends (1,271)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019