Giriş Kayıt
Philippe Ralet

Philippe Ralet (68)


Editör, Editör

Philippe Ralet, 29 Nisan 1950 Brussels, Belçika doğumlu editör, editör.

Undressed (1999), 18 to Life (2010), Scam City (2012), The Hunger (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Nisan 1950
Doğum Yeri: Brussels, Belçika
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Belgesel Editör 8.1 518
2010 Komedi Editör 7.1 657
2008 Komedi Editör
Editorial Department
6.0 235
2003 53 Dram Editör 6.0 137
2000 Dram Editör 6.4 587
1999 49 Suç Editör    
1999 Komedi Editör 5.9 1,071
Film Altyazıları
The Meg (3,770) Ant-Man and the Wasp (3,461) The Spy Who Dumped Me (2,876) Apostle (2,713) I Still See You (1,891) Deadpool 2 (1,194) Destination Wedding (1,185) The Equalizer 2 (1,105) Skyscraper (948) UFO (841)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018