Giriş Kayıt
Philippe Ralet

Philippe Ralet (68)


Editör, Editör

Philippe Ralet, 29 Nisan 1950 Brussels, Belçika doğumlu editör, editör.

Undressed (1999), Bonanno: A Godfather's Story (1999), Scam City (2012), 18 to Life (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Nisan 1950
Doğum Yeri: Brussels, Belçika
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Belgesel Editör 8.0 659
2010 Komedi Editör 5.9 811
2008 Komedi Editör
Editorial Department
5.0 344
2003 53 Dram Editör 6.1 138
2000 Dram Editör 6.4 722
1999 49 Suç Editör 6.7 836
1999 Komedi Editör 5.9 1,074
Film Altyazıları
Venom (3,065) A Simple Favor (2,761) First Man (1,982) Roma (1,503) Between Worlds (1,271) Lukas (1,013) The Predator (1,006) Sky Hunter (864) Mowgli (792) Goosebumps 2: Haunted Halloween (715)
Dizi Altyazıları
Arrow (2,955) Vikings (2,876) The Flash (1,891) Supergirl (1,651) Supernatural (1,396) Counterpart (1,112) La Casa de Papel (864) Friends (717) The Big Bang Theory (707) Doctor Who (677)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018