Giriş Kayıt
Justin Raleigh

Justin Raleigh


Makyaj, Özel Efekt

Justin Raleigh, makyaj, Özel efekt.

Dokuzuncu Bölük (2005), Midnight, Texas (2017), Rosewood (2015), Threshold (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Makyaj 6.4 2,137

Muhteşem Showman
2017 Biyografi Makyaj 7.7 158,200
2017 Western Makyaj 8.4 26,224

Şanslı Logan
2017 Komedi Makyaj 7.0 94,955
2017 Dram Makyaj 7.5 8,636
2017 Dram Makyaj    

Şeytanın Oğlu
2016 Korku Makyaj 5.2 9,466
2016 Western Makyaj 6.0 11,910
2016 Dram Makyaj 5.5 6,629
2016 Dram Özel Efekt 8.9 520,579

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Çeşitli 5.2 148,998

Korku Seansı 2
2016 Korku Makyaj 7.4 178,173
2016 Dram Makyaj 7.5 16,369
2016 Aksiyon Makyaj 2.8 1,617
2016 Dram Makyaj 7.8 18,701

Son Cadı Avcısı
2015 Aksiyon Makyaj 6.0 81,930
2015 Aksiyon Makyaj 6.5 87,418

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 3
2015 Korku Makyaj 6.1 77,665

Şeytani Ruhlar
2015 Korku Makyaj 5.3 11,463

Lazarus Etkisi
2015 Korku Makyaj 5.2 35,380
2015 Suç Makyaj 6.6 6,160
2014 Korku Makyaj 4.4 284
2014 Aksiyon Makyaj 5.7 19,597
2014 Dram Makyaj 8.5 37,550

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Makyaj 6.2 254,590
2014 Korku Makyaj 5.0 4,097

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 2
2013 Korku Özel Efekt
Makyaj
6.6 134,669

Korku Seansı
2013 Korku Makyaj 7.5 373,135

Karanlıktan Gelen
2013 Korku Makyaj 6.3 64,473
2013 Komedi Makyaj    
2013 Komedi Makyaj 5.7 5,682
2013 Korku Makyaj 5.5 3,275

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Makyaj 8.1 236,848

Kiracı
2011 Dram Makyaj 5.3 24,100
2011 Kısa Metraj Makyaj 6.4 328
2011 Aksiyon Makyaj 6.1 214,261
2011 Aksiyon Makyaj 4.5 1,541

Ruhlar Bölgesi
2010 Dram Makyaj 6.8 243,011

Tron Efsanesi
2010 Aksiyon Özel Efekt 6.8 289,186

Dehşetin Gözleri 2
2009 Korku Makyaj 4.3 11,642

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Özel Efekt 5.8 188,210

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Özel Efekt 8.0 547,983
2009 Macera 7.2 987
2009 Aksiyon Özel Efekt 7.6 439,384

Kıymık
2008 Korku Makyaj 6.1 29,936

Tutsak Adası
2008 Aksiyon Makyaj    
2008 Dram Makyaj 7.9 215,730

Mistik Olay
2008 Dram Makyaj 5.0 180,666

Ben Efsaneyim
2007 Dram Makyaj 7.2 612,917

Karabasan 2
2007 Dram Makyaj 5.2 6,469

Geri Dönüşler
2007 Komedi Özel Efekt 4.2 10,103
2007 Korku Makyaj    

Kıyamet Öyküleri
2006 Komedi Makyaj 5.5 34,517

Rehine
2006 Biyografi Makyaj 6.9 93,662

Kumanda
2006 Komedi Özel Efekt 6.4 275,478

Dokuzuncu Bölük
2005 Aksiyon Makyaj 7.2 16,631
2005 Aksiyon Makyaj 7.4 4,491

Kötü Kızlar
2005 Komedi Makyaj 3.4 1,576

Alien Predator'a Karşı
2004 Aksiyon Özel Efekt 5.6 167,335

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Özel Efekt 7.3 480,097
2004 Korku Makyaj 5.5 1,992

Scooby Doo 2: Canavarlar Kaçtı
2004 Aksiyon Özel Efekt 5.0 40,252

Büyük Balık
2003 Macera Makyaj 8.0 381,810

Düş Kapanı
2003 Dram Özel Efekt 5.5 83,094

Zaman Makinası
2002 Bilim-Kurgu Özel Efekt 5.9 111,185

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Özel Efekt 7.3 618,028

Genç Canavar
2002 Bilim-Kurgu Özel Efekt 3.3 2,709
2001 Biyografi Makyaj 6.8 86,074
2001 Fantastik Özel Efekt    

Dünyanın Bittiği Gün
2001 Bilim-Kurgu Özel Efekt 4.4 1,067

Yapay Zeka
2001 Macera Özel Efekt 7.1 267,879
2001 Korku Özel Efekt 4.4 1,546

Ölümcül Örümcek
2001 Korku Özel Efekt 4.3 1,967
2001 Aksiyon Özel Efekt 5.9 260,237

Yeni Hayat
2000 Macera Özel Efekt 7.8 455,677

Şaşkın
2000 Komedi Özel Efekt 6.0 89,171

Altıncı Gün
2000 Aksiyon Özel Efekt 5.9 108,264

Çatlak profesör II - Klump ailesi
2000 Komedi Özel Efekt 4.4 44,175
2000 Dram Makyaj 2.9 1,276

Görünmeyen Tehlike
2000 Aksiyon Özel Efekt 5.7 112,188
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018