Giriş Kayıt
Justin Raleigh

Justin Raleigh


Makyaj, Özel Efekt

Justin Raleigh, makyaj, Özel efekt.

Dokuzuncu Bölük (2005), Midnight, Texas (2017), Rosewood (2015), Threshold (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Makyaj 6.4 2,233

Muhteşem Showman
2017 Biyografi Makyaj 7.7 172,275
2017 Western Makyaj 8.4 35,358

Şanslı Logan
2017 Komedi Makyaj 7.0 98,264
2017 Dram Makyaj 7.5 9,592
2017 Dram Makyaj 8.1 609

Şeytanın Oğlu
2016 Korku Makyaj 5.3 9,687
2016 Western Makyaj 6.0 12,299
2016 Dram Makyaj 5.5 6,794
2016 Dram Özel Efekt 8.9 538,325

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Çeşitli 5.2 150,498

Korku Seansı 2
2016 Korku Makyaj 7.4 182,706
2016 Dram Makyaj 7.5 16,512
2016 Aksiyon Makyaj 2.8 1,673
2016 Dram Makyaj 7.8 18,879

Son Cadı Avcısı
2015 Aksiyon Makyaj 6.0 82,868
2015 Aksiyon Makyaj 6.5 90,362

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 3
2015 Korku Makyaj 6.1 78,976

Şeytani Ruhlar
2015 Korku Makyaj 5.3 11,648

Lazarus Etkisi
2015 Korku Makyaj 5.2 35,798
2015 Suç Makyaj 6.6 6,204
2014 Korku Makyaj 4.4 284
2014 Aksiyon Makyaj 5.7 19,888
2014 Dram Makyaj 8.5 37,969

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Makyaj 6.2 256,459
2014 Korku Makyaj 5.0 4,410

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 2
2013 Korku Özel Efekt
Makyaj
6.6 136,295

Korku Seansı
2013 Korku Makyaj 7.5 379,820

Karanlıktan Gelen
2013 Korku Makyaj 6.3 64,835
2013 Komedi Makyaj 3.4 649
2013 Komedi Makyaj 5.7 6,274
2013 Korku Makyaj 5.5 3,275

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Makyaj 8.1 242,030

Kiracı
2011 Dram Makyaj 5.3 24,378
2011 Kısa Metraj Makyaj 6.4 366
2011 Aksiyon Makyaj 6.1 215,123
2011 Aksiyon Makyaj 4.6 1,656

Ruhlar Bölgesi
2010 Dram Makyaj 6.8 245,693

Tron Efsanesi
2010 Aksiyon Özel Efekt 6.8 290,714

Dehşetin Gözleri 2
2009 Korku Makyaj 4.3 11,792

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Özel Efekt 5.8 188,926

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Özel Efekt 8.0 549,911
2009 Macera 7.2 1,342
2009 Aksiyon Özel Efekt 7.6 442,303

Kıymık
2008 Korku Makyaj 6.1 30,222

Tutsak Adası
2008 Aksiyon Makyaj 5.2 4,925
2008 Dram Makyaj 7.9 216,528

Mistik Olay
2008 Dram Makyaj 5.0 181,532

Ben Efsaneyim
2007 Dram Makyaj 7.2 617,354

Karabasan 2
2007 Dram Makyaj 5.2 7,238

Geri Dönüşler
2007 Komedi Özel Efekt 4.2 10,580
2007 Korku Makyaj 5.6 381

Kıyamet Öyküleri
2006 Komedi Makyaj 5.5 34,648

Rehine
2006 Biyografi Makyaj 6.9 93,998

Kumanda
2006 Komedi Özel Efekt 6.4 277,295

Dokuzuncu Bölük
2005 Aksiyon Makyaj 7.1 18,216
2005 Aksiyon Makyaj 7.3 4,932

Kötü Kızlar
2005 Komedi Makyaj 3.4 1,581

Alien Predator'a Karşı
2004 Aksiyon Özel Efekt 5.6 168,978

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Özel Efekt 7.3 484,288
2004 Korku Makyaj 5.5 2,150

Scooby Doo 2: Canavarlar Kaçtı
2004 Aksiyon Özel Efekt 5.0 40,808

Büyük Balık
2003 Macera Makyaj 8.0 383,588

Düş Kapanı
2003 Dram Özel Efekt 5.5 83,498

Zaman Makinası
2002 Bilim-Kurgu Özel Efekt 5.9 111,632

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Özel Efekt 7.3 622,652

Genç Canavar
2002 Bilim-Kurgu Özel Efekt 3.3 2,777
2001 Biyografi Makyaj 6.8 86,476
2001 Fantastik Özel Efekt 5.9 3,157

Dünyanın Bittiği Gün
2001 Bilim-Kurgu Özel Efekt 4.4 1,169

Yapay Zeka
2001 Macera Özel Efekt 7.1 269,459
2001 Korku Özel Efekt 4.4 1,587

Ölümcül Örümcek
2001 Korku Özel Efekt 4.3 2,039
2001 Aksiyon Özel Efekt 5.9 263,178

Yeni Hayat
2000 Macera Özel Efekt 7.8 459,530

Şaşkın
2000 Komedi Özel Efekt 6.0 89,604

Altıncı Gün
2000 Aksiyon Özel Efekt 5.9 108,752

Çatlak profesör II - Klump ailesi
2000 Komedi Özel Efekt 4.4 44,577
2000 Dram Makyaj 3.1 1,509

Görünmeyen Tehlike
2000 Aksiyon Özel Efekt 5.7 112,827
Film Altyazıları
Roma (5,032) The House with a Clock in Its Walls (4,043) Venom (3,463) First Man (2,532) A Simple Favor (2,035) Bird Box (1,461) Lukas (1,413) Backtrace (1,317) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,315) The Predator (1,073)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,833) Vikings (3,032) The Flash (2,053) Arrow (1,900) The Protector (1,042) La Casa de Papel (1,011) Friends (943) Outlander (874) The Big Bang Theory (829) Black Mirror (767)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018