Giriş Kayıt
John Ralbovsky

John Ralbovsky (3)


Sanat Bölümü

John Ralbovsky, 17 Temmuz 2015 doğumlu sanat bölümü.

The Super (1991), A Stranger Among Us (1992), Barınağın Meleği (1993), (1992) Kadın Kokusu (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Temmuz 2015
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 179,782

Büyük Düğün
2013 Komedi Sanat Bölümü 5.6 42,732

Şirinler
2011 Animasyon Sanat Bölümü 5.5 74,841

Kader Ajanları
2011 Romantik Sanat Bölümü 7.1 220,294

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 138,943

Uzaklara Gidelim
2009 Komedi Sanat Bölümü 7.1 48,742

Bir Alışverişkoliğin İtirafları
2009 Komedi Sanat Bölümü 5.9 68,825

Aramızda Casus Var
2008 Komedi Sanat Bölümü 7.0 275,413
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.0 37,258

Amerikan Gangsteri
2007 Biyografi Sanat Bölümü 7.8 354,089

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 564,800

Aşk Tarifi
2007 Komedi Sanat Bölümü 6.3 64,610
2007 Dram Sanat Bölümü 7.4 176

Kirli Sırlar
2006 Dram Sanat Bölümü 6.7 92,290

Tutku
2006 Biyografi Sanat Bölümü 6.5 14,207

Şansa Bak
2006 Komedi Sanat Bölümü 5.4 49,118

Pembe Panter
2006 Macera Sanat Bölümü 5.6 72,984

Aşk ve Sigara
2005 Komedi Sanat Bölümü 6.3 10,701
2005 Komedi Sanat Bölümü 6.4 37,651

Mançuryalı Aday
2004 Dram Sanat Bölümü 6.6 94,529

25. Saat
2002 Suç Sanat Bölümü 7.7 159,612

Guru
2002 Komedi Sanat Bölümü 5.4 13,673

Sıkıysa Yakala
2002 Biyografi Sanat Bölümü 8.1 668,820

Hayatımdaki Erkekler
2001 Biyografi Sanat Bölümü 6.5 24,619

15 Dakika
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 45,421

Forrester'ı Bulmak
2000 Dram Sanat Bölümü 7.3 77,438

Korkusuz
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 63,397

Yaşamın Kıyısında
1999 Komedi Sanat Bölümü 6.8 57,295

İkili Oyun
1999 Suç Sanat Bölümü 6.8 79,262

Kuşatma
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 62,953

Joe Black
1998 Dram Sanat Bölümü 7.2 187,759

Komplo Teorisi
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 84,449

Siyah Giyen Adamlar
1997 Komedi Sanat Bölümü 7.3 454,843

Aşk Meleği
1996 Komedi Sanat Bölümü 5.5 9,295

Fidye
1996 Most Popular by Genre Sanat Bölümü 6.6 107,938

Jüri
1996 Dram Sanat Bölümü 5.6 15,141

Para Treni
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 35,223

Zor Ölüm 3
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 329,406
1994 Komedi Sanat Bölümü 5.4 8,627

Size De Çıkabilir
1994 Komedi Sanat Bölümü 6.3 30,651

Carlito'nun Yolu
1993 Suç Sanat Bölümü 7.9 179,568

Barınağın Meleği
1993 Dram Sanat Bölümü 7.2 1,953
1993 Aksiyon Sanat Bölümü 4.0 40,017

Kadın Kokusu
1992 Dram Sanat Bölümü 8.0 221,479

Amerikalılar
1992 Dram Sanat Bölümü 7.8 85,908
1992 Suç Sanat Bölümü 5.7 2,781

Bumerang
1992 Komedi Sanat Bölümü 5.4 22,625

Dalgaların Prensi
1991 Dram Sanat Bölümü 6.7 14,023
1991 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 9,711
1991 Komedi Sanat Bölümü 5.5 4,183

Balıkçı Kral
1991 Komedi Sanat Bölümü 7.6 70,786

Şenlik Ateşi
1990 Komedi Sanat Bölümü 5.5 19,557

Süphe Altında
1990 Suç Sanat Bölümü 6.9 32,987

Brooklyn'e Son Çıkış
1989 Dram Sanat Bölümü 6.9 4,627
1988 Dram Sanat Bölümü 7.3 15,859
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,992) The 100 (2,674) La casa de papel (2,126) Castle Rock (1,941) Sharp Objects (1,738) Preacher (1,504) The Sinner (1,204) Vikings (1,095) Westworld (889) Friends (860)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018