Giriş Kayıt
John Ralbovsky

John Ralbovsky (3)


Sanat Bölümü

John Ralbovsky, 17 Temmuz 2015 doğumlu sanat bölümü.

The Super (1991), A Stranger Among Us (1992), Barınağın Meleği (1993), (1992) Kadın Kokusu (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Temmuz 2015
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 182,085

Büyük Düğün
2013 Komedi Sanat Bölümü 5.6 43,054

Şirinler
2011 Animasyon Sanat Bölümü 5.5 75,338

Kader Ajanları
2011 Romantik Sanat Bölümü 7.1 221,827

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 139,908

Uzaklara Gidelim
2009 Komedi Sanat Bölümü 7.1 48,991

Bir Alışverişkoliğin İtirafları
2009 Komedi Sanat Bölümü 5.9 69,313

Aramızda Casus Var
2008 Komedi Sanat Bölümü 7.0 278,002
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.0 37,665

Amerikan Gangsteri
2007 Biyografi Sanat Bölümü 7.8 356,811

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 568,871

Aşk Tarifi
2007 Komedi Sanat Bölümü 6.3 65,052
2007 Dram Sanat Bölümü 7.3 185

Kirli Sırlar
2006 Dram Sanat Bölümü 6.7 92,737

Tutku
2006 Biyografi Sanat Bölümü 6.5 14,306

Şansa Bak
2006 Komedi Sanat Bölümü 5.4 49,477

Pembe Panter
2006 Macera Sanat Bölümü 5.6 73,493

Aşk ve Sigara
2005 Komedi Sanat Bölümü 6.3 10,745
2005 Komedi Sanat Bölümü 6.4 37,798

Mançuryalı Aday
2004 Dram Sanat Bölümü 6.6 95,206

25. Saat
2002 Suç Sanat Bölümü 7.7 160,342

Guru
2002 Komedi Sanat Bölümü 5.4 14,195

Sıkıysa Yakala
2002 Biyografi Sanat Bölümü 8.1 678,216

Hayatımdaki Erkekler
2001 Biyografi Sanat Bölümü 6.5 24,676

15 Dakika
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 45,723

Forrester'ı Bulmak
2000 Dram Sanat Bölümü 7.3 77,796

Korkusuz
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 63,747

Yaşamın Kıyısında
1999 Komedi Sanat Bölümü 6.8 57,616

İkili Oyun
1999 Suç Sanat Bölümü 6.8 79,750

Kuşatma
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 63,344

Joe Black
1998 Dram Sanat Bölümü 7.2 188,941

Komplo Teorisi
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 84,999

Siyah Giyen Adamlar
1997 Komedi Sanat Bölümü 7.3 458,820

Aşk Meleği
1996 Komedi Sanat Bölümü 5.5 9,876

Fidye
1996 Most Popular by Genre Sanat Bölümü 6.6 108,532

Jüri
1996 Dram Sanat Bölümü 5.6 15,408

Para Treni
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 35,458

Zor Ölüm 3
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 331,475
1994 Komedi Sanat Bölümü 5.4 8,627

Size De Çıkabilir
1994 Komedi Sanat Bölümü 6.3 31,123

Carlito'nun Yolu
1993 Suç Sanat Bölümü 7.9 180,829

Barınağın Meleği
1993 Dram Sanat Bölümü 7.2 1,953
1993 Aksiyon Sanat Bölümü 4.0 40,619

Kadın Kokusu
1992 Dram Sanat Bölümü 8.0 223,561

Amerikalılar
1992 Dram Sanat Bölümü 7.8 86,488
1992 Suç Sanat Bölümü 5.7 3,123

Bumerang
1992 Komedi Sanat Bölümü 5.4 22,842

Dalgaların Prensi
1991 Dram Sanat Bölümü 6.7 14,170
1991 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 10,462
1991 Komedi Sanat Bölümü 5.5 4,183

Balıkçı Kral
1991 Komedi Sanat Bölümü 7.6 71,320

Şenlik Ateşi
1990 Komedi Sanat Bölümü 5.5 19,557

Süphe Altında
1990 Suç Sanat Bölümü 6.9 33,356

Brooklyn'e Son Çıkış
1989 Dram Sanat Bölümü 6.8 5,106
1988 Dram Sanat Bölümü 7.3 15,859
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018