Giriş Kayıt
P.L. Raj

P.L. Raj


Görüntü Yönetmeni

P.L. Raj, görüntü yönetmeni.

Shaan (1980), Gumnaam (1965), Vijaypath (1994), Dushman Duniya Ka (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: P.L.Raj | P.L. Raaj | Raj
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Çeşitli 5.2 588
1997 Dram Çeşitli 6.6 19
1996 Çeşitli 4.6 594
1995 Aksiyon Çeşitli 5.2 1,786
1994 Aksiyon Çeşitli 5.0 550
1994 Aksiyon Çeşitli 3.3 225
1994 Aksiyon Çeşitli 4.4 327
1992 Müzikal Çeşitli 6.9 6,725
1991 Aksiyon Çeşitli 4.8 221
1991 Çeşitli 5.5 848
1991 Romantik Çeşitli 4.8 33
1990 Dram Çeşitli 6.7 900
1990 Fantastik Çeşitli 5.7 241
1990 Aksiyon Çeşitli 5.3 133
1990 Aksiyon Çeşitli 5.4 79
1989 Aksiyon Çeşitli 3.4 17
1989 Çeşitli 5.5 51
1989 Çeşitli 5.9 32
1988 Aksiyon Çeşitli 5.4 57
1988 Aksiyon Çeşitli 4.8 107
1987 Aksiyon Çeşitli 5.6 84

Aşk Hediyesi
1987 Romantik Çeşitli 6.4 70
1986 Dram Çeşitli 5.8 38
1985 Dram Çeşitli 7.2 766
1985 Aksiyon Çeşitli 6.2 142
1985 Aksiyon Çeşitli 4.4 28
1984 Aksiyon Çeşitli 6.1 201
1984 Aksiyon Çeşitli 5.4 121
1984 Dram Görüntü Yönetmeni 6.3 54
1983 Dram Çeşitli 5.9 82
1983 Aksiyon Çeşitli 5.6 314
1983 Aksiyon Çeşitli 6.2 282
1982 Aksiyon Çeşitli 7.8 1,693
1982 Aksiyon Çeşitli 6.1 62
1982 Dram Çeşitli 6.2 111
1982 Aksiyon Çeşitli 6.0 473
1982 Aksiyon Çeşitli 3.7 23
1982 Aksiyon Çeşitli 6.6 34
1982 Aksiyon Çeşitli 7.0 307
1981 Aksiyon Çeşitli 6.9 1,087
1981 Komedi Çeşitli 7.5 936
1981 Aksiyon Çeşitli 6.5 260
1981 Aile Çeşitli 5.7 36
1980 Aksiyon Çeşitli 7.1 2,217
1979 Çeşitli 6.5 20
1979 Aksiyon Çeşitli 6.6 504
1978 Aksiyon Çeşitli 7.8 9,918
1978 Aksiyon Çeşitli 6.8 366
1978 Çeşitli 6.2 22
1977 Aksiyon Çeşitli 5.7 146
1976 Aksiyon Çeşitli 6.1 91
1976 Dram Çeşitli 6.4 74
1976 Dram Çeşitli 6.8 77
1975 Aksiyon Çeşitli 8.2 46,246
1975 Aksiyon Çeşitli 6.8 237
1975 Dram Çeşitli 6.2 276
1975 Komedi Çeşitli 7.5 310
1974 Dram Çeşitli 6.9 209
1974 Dram Çeşitli 6.3 238
1974 Dram Çeşitli 6.4 27
1973 Aksiyon Çeşitli 7.2 76
1972 Macera Çeşitli 6.8 54
1972 Aksiyon Çeşitli 6.9 932
1972 Macera Çeşitli 6.9 1,464
1971 Gizem Çeşitli 6.9 123
1971 Romantik Çeşitli 6.2 18
1970 Dram Çeşitli 6.8 53
1969 Romantik Çeşitli 6.9 47
1969 Aksiyon Çeşitli 5.9 34
1969 Dram Çeşitli 6.9 41
1968 Aksiyon Çeşitli 6.8 17
1968 Gizem Çeşitli 7.1 83
1968 Müzikal Çeşitli 7.0 60
1968 Suç Çeşitli 7.2 50
1967 Aksiyon Çeşitli 7.0 247
1966 Komedi Çeşitli 7.7 921
1966 Dram Çeşitli 6.2 20
1965 Çeşitli 6.4 13
1965 Dram Çeşitli 7.2 1,087
1963 Romantik Çeşitli 6.3 89
1962 Romantik Çeşitli 7.1 181
1961 Komedi Çeşitli 7.3 408
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (381,324) Chernobyl (24,776) The Big Bang Theory (6,402) Killing Eve (2,871) The 100 (2,304) The Blacklist (1,957) Vikings (1,647) Shingeki no kyojin (1,386) Breaking Bad (1,359) The Flash (1,235)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019