Giriş Kayıt
Antti Raivio

Antti Raivio (56)


Oyuncu, Senarist

Antti Raivio, 12 Kasım 1962 Espoo, Finlandiya doğumlu oyuncu, senarist.

Kış Savaşı (1989) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Kasım 1962
Doğum Yeri: Espoo, Finlandiya
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 49 Dram Oyuncu 5.9 331
2009 47 Dram Senarist 6.6 573

Çocuklar ve Yetişkinler
2004 42 Komedi Oyuncu 6.3 1,213
1992 30 Gerilim Oyuncu 7.1 308

Kış Savaşı
1989 27 Dram Oyuncu 7.8 7,235
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019