Giriş Kayıt
Cathy Rait

Cathy Rait


Editör

Cathy Rait, editör.

Bir Rüya İçin Ağıt (2000), İşte Böyle Bir Kız (1999), Bilinmeyen Yol (2002), Maksimum Risk (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Beni Unutma
2010 Dram Editorial Department 7.1 126,740
2009 Macera Editorial Department 5.8 11,125
2006 Komedi Editorial Department 6.1 1,941

Kırık Çiçekler
2005 Komedi Editorial Department 7.2 90,253

Yu-Gi-Oh!
2004 Animasyon Editorial Department 4.7 7,208
2003 Dram Editorial Department 5.5 707
2002 Komedi Editorial Department 5.8 4,003
2002 Biyografi Editorial Department 6.6 12,251
2002 Komedi Editorial Department 6.7 506

Amerikan Sapığı 2
2002 Korku Editorial Department 3.9 13,419

Bilinmeyen Yol
2002 Macera Editorial Department 7.7 26,709
2001 Animasyon Editorial Department    

Çok Özel Haber
2001 Dram Editorial Department 6.8 30,494
2001 Dram Editorial Department 5.7 2,209
2001 Gerilim Editorial Department 5.6 949
2000 Animasyon Editorial Department 5.7 11,024

Pokemon 3
2000 Animasyon Editorial Department    

Bir Rüya İçin Ağıt
2000 Dram Editorial Department 8.3 677,696

Merhamet
2000 Gizem Editorial Department 5.4 2,012

Pokemon 2 - En Güçlü, O
1999 Animasyon Editorial Department    

Tanrının Eseri Şeytanın Parçası
1999 Dram Editorial Department 7.4 86,505
1999 Animasyon Editorial Department 6.0 17,903

İşte Böyle Bir Kız
1999 Komedi Editorial Department 5.9 76,127

Sıkı Polis
1998 Aksiyon Editorial Department 5.2 1,089
1998 Dram Editorial Department 6.1 1,665

Sevgilim Kim Olacak
1998 Komedi Editorial Department 6.7 4,413
1997 Dram Editorial Department 5.9 10,905

Yardımcı
1997 Suç Editorial Department 5.9 135
1997 Komedi Editorial Department 7.1 2,902
1997 Aksiyon Editorial Department 4.4 342
1997 Aksiyon Editorial Department 6.2 792

Maksimum Risk
1996 Aksiyon Editorial Department 5.5 18,096
1996 Aksiyon Editorial Department 3.4 776

Özgürlük Savaşçısı
1996 Aksiyon Editorial Department 5.6 21,681
1995 Aksiyon Editorial Department 4.1 168
1995 Aksiyon Editorial Department 2.4 3,673
1994 Aksiyon Editorial Department 4.9 2,665
1993 Aksiyon Editorial Department 4.5 864
1993 Komedi Editorial Department 5.2 421
1992 Aksiyon Editorial Department 4.7 352
1992 Suç Editorial Department 5.1 570
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,110) Origin (3,285) Supernatural (3,147) The Big Bang Theory (3,137) Doctor Who (1,738) Titans (1,729) The Last Ship (1,293) Better Call Saul (1,128) Outlander (1,099) La Casa de Papel (1,041)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018