Giriş Kayıt
Cathy Rait

Cathy Rait


Editör

Cathy Rait, editör.

Bir Rüya İçin Ağıt (2000), İşte Böyle Bir Kız (1999), Bilinmeyen Yol (2002), Maksimum Risk (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Beni Unutma
2010 Dram Editorial Department 7.1 126,215
2009 Macera Editorial Department 5.8 10,848
2006 Komedi Editorial Department 6.1 1,901

Kırık Çiçekler
2005 Komedi Editorial Department 7.2 89,800

Yu-Gi-Oh!
2004 Animasyon Editorial Department 4.7 6,961
2003 Dram Editorial Department    
2002 Komedi Editorial Department 6.0 3,726
2002 Biyografi Editorial Department 6.6 12,042
2002 Komedi Editorial Department 6.8 474

Amerikan Sapığı 2
2002 Korku Editorial Department 3.9 11,853

Bilinmeyen Yol
2002 Macera Editorial Department 7.7 23,747
2001 Animasyon Editorial Department    

Çok Özel Haber
2001 Dram Editorial Department 6.8 28,794
2001 Dram Editorial Department 5.7 2,099
2001 Gerilim Editorial Department 5.7 888
2000 Animasyon Editorial Department 5.6 9,309

Pokemon 3
2000 Animasyon Editorial Department    

Bir Rüya İçin Ağıt
2000 Dram Editorial Department 8.3 672,933

Merhamet
2000 Gizem Editorial Department 5.4 1,902

Pokemon 2 - En Güçlü, O
1999 Animasyon Editorial Department    

Tanrının Eseri Şeytanın Parçası
1999 Dram Editorial Department 7.4 85,973
1999 Animasyon Editorial Department 5.9 15,627

İşte Böyle Bir Kız
1999 Komedi Editorial Department 5.8 75,706

Sıkı Polis
1998 Aksiyon Editorial Department 5.2 1,043
1998 Dram Editorial Department 6.1 1,489

Sevgilim Kim Olacak
1998 Komedi Editorial Department 6.7 4,209
1997 Dram Editorial Department 5.9 9,915

Yardımcı
1997 Suç Editorial Department 5.9 134
1997 Komedi Editorial Department 7.2 2,570
1997 Aksiyon Editorial Department 4.4 305
1997 Aksiyon Editorial Department    

Maksimum Risk
1996 Aksiyon Editorial Department 5.4 17,090
1996 Aksiyon Editorial Department 3.3 717

Özgürlük Savaşçısı
1996 Aksiyon Editorial Department 5.5 20,965
1995 Aksiyon Editorial Department 4.0 149
1995 Aksiyon Editorial Department 2.4 3,141
1994 Aksiyon Editorial Department 4.8 2,496
1993 Aksiyon Editorial Department 4.5 722
1993 Komedi Editorial Department 5.3 394
1992 Aksiyon Editorial Department 4.7 316
1992 Suç Editorial Department 5.1 516
Dizi Altyazıları
Shameless (3,120) The Sinner (2,325) Better Call Saul (2,041) A Discovery of Witches (1,593) Bodyguard (1,548) La Casa de Papel (1,345) Castle Rock (1,334) The 100 (1,263) Suits (1,082) Fear the Walking Dead (1,072)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018