Giriş Kayıt
Yves Rainville

Yves Rainville


Görsel Efekt, Sanat Bölümü

Yves Rainville, görsel efekt, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Tarihi Görsel Efekt 6.5 264

Kaptan Düşükdon: Destansı İlk Film
2017 Animasyon Sanat Bölümü 6.2 20,375
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 21,940

Küçük Prens
2015 Animasyon Görsel Efekt 7.8 47,471
2014 Animasyon Görsel Efekt
Sanat Bölümü
7.3 4,520
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 141,365
2009 Belgesel Görsel Efekt 6.5 161

Dünyanın Merkezine Yolculuk
2008 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 101,219
2007 Belgesel Görsel Efekt 7.1 860

Son Durak 3
2006 Korku Görsel Efekt 5.8 116,917

Fantastik Dörtlü
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 291,092
2005 Belgesel Görsel Efekt 7.3 1,350
2004 Korku Görsel Efekt 5.1 31,063

Scooby Doo 2: Canavarlar Kaçtı
2004 Aksiyon Görsel Efekt 5.0 40,533
2003 Belgesel Görsel Efekt 7.7 399
2003 Belgesel Görsel Efekt 6.7 78
2003 Belgesel Görsel Efekt 7.5 865
2002 Belgesel Görsel Efekt 7.4 726
2001 Belgesel Görsel Efekt 6.7 48
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018