Giriş Kayıt
Claude Rainville

Claude Rainville


Sanat Bölümü

Claude Rainville, sanat bölümü.

1987 (2014), (2003) Asılsız Haber (2003), (2014) Helix (2014), (2013) The Grand Seduction (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 4.8 771
2014 Biyografi Sanat Bölümü 7.4 780
2014 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 6.8 26,560
2013 Komedi Sanat Bölümü 7.0 12,456

Çalıntı Hayat
2012 Dram Sanat Bölümü 7.1 68,119
2012 Dram Sanat Bölümü 6.0 630
2009 Komedi Sanat Bölümü    
2008 Dram Sanat Bölümü 5.9 3,165
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 4.5 590

Asılsız Haber
2003 Dram Sanat Bölümü 7.2 31,078
1996 Romantik Sanat Bölümü    
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,292) The Sinner (2,041) La Casa de Papel (1,366) Castle Rock (1,361) Shameless (1,324) A Discovery of Witches (1,281) Suits (1,219) Bodyguard (1,200) The 100 (1,191) Fear the Walking Dead (943)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018