Giriş Kayıt
Mark J. Rainsford

Mark J. Rainsford


Kameraman

Mark J. Rainsford, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ailem İçin
2012 Dram Kameraman 5.6 6,507

Tımarhane
2008 Korku Kameraman 4.0 2,911

Alçak Adam
2001 Komedi Kameraman 5.9 118,490
2001 Dram Kameraman    
1999 Komedi Kameraman 5.5 1,284

Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum
1997 Korku Kameraman 5.7 118,776
1997 Dram Kameraman    

Budala Dedektif 2
1995 Macera Kameraman 6.3 181,166
1993 Aksiyon Kameraman 7.8 109,396
1992 Macera Kameraman 4.4 2,317

Vahşi Çiçek
1991 Dram Kameraman    
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,867) Suits (1,740) The Sinner (1,625) Shameless (1,496) La Casa de Papel (1,335) Fear the Walking Dead (1,306) Castle Rock (1,258) Bodyguard (1,199) Mayans M.C. (1,159) The 100 (1,080)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018