Giriş Kayıt
Mark J. Rainsford

Mark J. Rainsford


Kameraman

Mark J. Rainsford, kameraman.

Vahşi Çiçek (1991), (1997) Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum (1997), (2008) Tımarhane (2008), (1999) My Teacher's Wife (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ailem İçin
2012 Dram Kameraman 5.6 6,598

Tımarhane
2008 Korku Kameraman 4.1 3,148

Alçak Adam
2001 Komedi Kameraman 5.9 118,919
2001 Dram Kameraman 7.2 443
1999 Komedi Kameraman 5.6 1,466

Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum
1997 Korku Kameraman 5.7 119,744
1997 Dram Kameraman 4.4 278

Budala Dedektif 2
1995 Macera Kameraman 6.3 182,237
1993 Aksiyon Kameraman 7.8 110,325

Keşif
1992 Macera Kameraman 4.4 2,537

Vahşi Çiçek
1991 Dram Kameraman 7.3 1,058
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018