Giriş Kayıt
Sarah Rains

Sarah Rains


Editör, Sesler

Sarah Rains, editör, sesler.

Twin Town (1997), Siyahlı Kadın (1989), Link (1986), Crusoe (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 Suç Editorial Department 7.3 225
1997 Komedi Editorial Department 6.7 5,234
1997 Dram Editorial Department 6.9 2,836
1995 Dram Sesler 7.3 1,079
1995 Komedi Sesler 6.3 1,783

Dört Nikah Bir Cenaze
1994 Komedi Sesler 7.1 123,798
1990 Komedi Sesler 8.4 10,700

Siyahlı Kadın
1989 Korku Editorial Department 7.3 4,132

Chattahoochee Tımarhanesi
1989 Biyografi Sesler 6.4 1,646
1988 Dram Editorial Department 6.3 849
1987 Suç Editorial Department 8.1 8,336
1986 Korku Editorial Department 5.9 2,267

1984
1984 Dram Çeşitli 7.2 58,785
Dizi Altyazıları
True Detective (7,400) Vikings (3,846) Shameless (2,666) The Punisher (1,516) The Flash (1,484) Arrow (1,376) Outlander (1,369) The Big Bang Theory (1,326) Supernatural (1,150) Black Mirror (1,122)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019