Giriş Kayıt
Sarah Rains

Sarah Rains


Editör, Sesler

Sarah Rains, editör, sesler.

Twin Town (1997), Siyahlı Kadın (1989), Link (1986), Crusoe (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 Suç Editorial Department 7.3 224
1997 Komedi Editorial Department 6.7 5,180
1997 Dram Editorial Department 6.9 2,782
1995 Dram Sesler 7.3 1,072
1995 Komedi Sesler 6.3 1,755

Dört Nikah Bir Cenaze
1994 Komedi Sesler 7.1 122,288
1990 Komedi Sesler 8.4 10,542

Siyahlı Kadın
1989 Korku Editorial Department 7.3 4,112

Chattahoochee Tımarhanesi
1989 Biyografi Sesler 6.4 1,634
1988 Dram Editorial Department 6.3 814
1987 Suç Editorial Department 8.1 8,201
1986 Korku Editorial Department 5.9 2,234

1984
1984 Dram Çeşitli 7.2 58,149
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (1,969) Arrow (1,592) Outlander (1,255) Supernatural (1,101) Better Call Saul (929) Titans (896) The Last Ship (889) La Casa de Papel (882) Doctor Who (794) Kidding (649)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018