Giriş Kayıt
Sarah Rains

Sarah Rains


Editör, Sesler

Sarah Rains, editör, sesler.

Twin Town (1997), Link (1986), Crusoe (1988), (1987) Inspector Morse (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 Suç Editorial Department 7.4 196
1997 Komedi Editorial Department 6.7 4,960
1997 Dram Editorial Department 6.9 2,708
1995 Dram Sesler 7.3 1,023
1995 Komedi Sesler 6.4 1,643

Dört Nikah Bir Cenaze
1994 Komedi Sesler 7.1 121,404
1990 Komedi Sesler 8.5 8,313

Siyahlı Kadın
1989 Korku Editorial Department    

Chattahoochee Tımarhanesi
1989 Biyografi Sesler 6.4 1,422
1988 Dram Editorial Department 6.3 702
1987 Suç Editorial Department 8.1 8,115
1986 Korku Editorial Department 5.9 1,957

1984
1984 Dram Çeşitli 7.2 57,723
Dizi Altyazıları
Shameless (3,120) The Sinner (2,325) Better Call Saul (2,041) A Discovery of Witches (1,593) Bodyguard (1,548) La Casa de Papel (1,345) Castle Rock (1,334) The 100 (1,263) Suits (1,082) Fear the Walking Dead (1,072)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018