Giriş Kayıt
Lee Rafner

Lee Rafner


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Yönetmen Asistanı

Lee Rafner, yapım yöneticisi, yapımcı, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Suç Yapım Yöneticisi
Yapımcı
8.2 92
1995 Dram Yapımcı 4.8 690
1993 Suç Yapımcı
Yapım Yöneticisi
5.6 1,490
1992 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.3 407
1990 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.0 221
1986 Dram Yapımcı
Yapım Yöneticisi
5.7 45
1982 Suç Yapım Yöneticisi 5.9 1,262
1981 Macera Yapım Yöneticisi 5.5 3,145
1978 Komedi Yönetmen Asistanı 7.2 8,319

Kapalı Kapılar Ardında Washington
1977 Dram Yönetmen Asistanı 8.2 164
1975 Gerilim Yönetmen Asistanı 6.5 4,203
1975 Dram Yönetmen Asistanı 7.4 961

Çin Mahallesi
1974 Suç Yönetmen Asistanı 8.2 261,735
Dizi Altyazıları
True Detective (8,137) Shameless (4,103) Vikings (2,655) Inside No. 9 (2,068) Counterpart (1,609) Project Blue Book (1,302) The Blacklist (1,298) Shooter (1,226) Arrow (1,213) The Flash (1,169)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019