Giriş Kayıt
Nicolas Raffy

Nicolas Raffy


Sanat Bölümü, Oyuncu

Nicolas Raffy, sanat bölümü, oyuncu.

Köprüdeki Kız (1999), Godard ve Ben (2017), L'ascension (2017), La tête haute (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Godard ve Ben
2017 Biyografi Sanat Bölümü 6.6 3,542

Yeni Yıl Tehlikede
2017 Komedi Sanat Bölümü 6.3 1,382
2017 Macera Sanat Bölümü 6.9 3,319
2016 Dram Sanat Bölümü 6.2 2,495
2016 Dram Oyuncu
Sanat Bölümü
6.6 864
2016 Sanat Bölümü 4.3 757
2015 Dram Sanat Bölümü 7.0 2,925
2015 Sanat Bölümü 5.4 274

Arayış
2014 Dram Sanat Bölümü 6.8 2,240

Fransız Kadınları
2014 Komedi Sanat Bölümü 5.3 1,857
2014 Dram Sanat Bölümü 5.9 193
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 2,454
2013 Komedi Sanat Bölümü 4.4 195
2013 Komedi Sanat Bölümü 4.1 397
2013 Komedi Sanat Bölümü 5.8 3,388
2012 Komedi Sanat Bölümü 4.3 683

Benim Yolum
2012 Biyografi Sanat Bölümü 6.9 2,472
2012 Komedi Sanat Bölümü 5.2 1,521

Tuzak
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 3,051
2011 Gerilim Sanat Bölümü 5.1 1,112

Zor Hedef
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 12,714
2010 Müzikal Sanat Bölümü 5.2 170
2010 Biyografi Sanat Bölümü 6.9 8,974
2010 Komedi Sanat Bölümü 6.1 1,873

The Blonde with Bare Breasts
2010 Sanat Bölümü 6.0 533
2010 Komedi Sanat Bölümü 4.2 1,079
2009 Komedi Sanat Bölümü 5.0 197
2008 Komedi Sanat Bölümü 5.3 478

Benim Yıldızlarım
2008 Komedi Sanat Bölümü 5.7 726
2008 Komedi Sanat Bölümü 4.3 1,327
2008 Dram Sanat Bölümü 5.9 44

İkinci Nefes
2007 Suç Sanat Bölümü 5.8 1,038

Suç İmparatorluğu
2007 Suç Sanat Bölümü 5.6 1,335

En İyi Arkadaşım
2006 Komedi Sanat Bölümü 6.7 5,887
2006 Komedi Sanat Bölümü 4.0 2,858
2005 Dram Sanat Bölümü 6.4 351
2005 Romantik Sanat Bölümü 6.7 215
2004 Dram Sanat Bölümü 6.2 344

Mahrem İtiraflar
2004 Dram Sanat Bölümü 7.1 4,548
2004 Komedi Sanat Bölümü 4.2 345

Zevkler Sokağı
2002 Dram Sanat Bölümü 5.5 674

Trendeki Adam
2002 Suç Sanat Bölümü 7.2 6,613

Ev Sahipleri
2002 Komedi Sanat Bölümü 5.4 183
2001 Dram Sanat Bölümü 5.9 369

Köprüdeki Kız
1999 Komedi Sanat Bölümü 7.6 12,417

Gülünç İlişkiler
1996 Komedi Sanat Bölümü 7.4 6,701

Küçük yerli Paris'te
1994 Macera Sanat Bölümü 5.6 3,793
Dizi Altyazıları
Chernobyl (32,369) Game of Thrones (12,713) Warrior (2,761) The 100 (2,446) Black Mirror (2,237) Big Little Lies (2,084) Swamp Thing (1,666) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,652) The Big Bang Theory (1,523) Jessica Jones (1,425)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019