Giriş Kayıt
Nick Rae

Nick Rae


Yönetmen Asistanı, Kameraman

Nick Rae, yönetmen asistanı, kameraman.

Green Wing (2004), Outnumbered (2007), (2006) Torchwood (2006), (1988) Red Dwarf (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Yönetmen Asistanı 6.7 429
2007 Komedi Yönetmen Asistanı 8.0 8,348
2006 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.8 36,696

Lavanta Kokulu Kadınlar
2004 Dram Kameraman 7.1 10,029
2004 Komedi Yönetmen Asistanı 8.3 10,265
2001 Komedi Yönetmen Asistanı 7.1 3,367
2000 Komedi Çeşitli 7.6 8,040
1993 Komedi Yönetmen Asistanı 7.6 150
1988 Komedi Yönetmen Asistanı 8.3 30,884
1985 Dram Yönetmen Asistanı 4.9 6,983
1984 Suç Yönetmen Asistanı 6.6 2,493
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019