Giriş Kayıt
Anna Radwan

Anna Radwan (52)


Oyuncu

Anna Radwan, 25 Nisan 1966 Kraków, Malopolskie, Polonya doğumlu oyuncu.

Sevdiğim Her Şey (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Nisan 1966
Doğum Yeri: Kraków, Malopolskie, Polonya
Diğer Bir İsmi: Anna Radwan-Gancarczyk
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 52 Dram Oyuncu 6.3 104
2017 51 Dram Oyuncu 3.3 28
2015 Suç Oyuncu 7.5 377

Yaşasın Belarus!
2012 46 Biyografi Oyuncu 6.3 235
2011 Dram Oyuncu 7.9 65

Sevdiğim Her Şey
2009 43 Komedi Oyuncu 6.9 1,459
2009 43 Biyografi Oyuncu 4.3 114

Katyn Katliamı
2007 41 Dram Oyuncu 7.1 13,938
2005 39 Biyografi Oyuncu 6.9 2,016
2004 38 Dram Oyuncu 6.0 209
2003 37 Dram Oyuncu 6.9 127
1995 29 Dram Oyuncu 6.7 37
Dizi Altyazıları
Daredevil (3,299) Supernatural (3,264) Shameless (2,543) The Flash (2,270) Better Call Saul (2,146) The Big Bang Theory (2,006) Arrow (1,712) La Casa de Papel (1,156) Manifest (1,057) Black Mirror (943)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018