Giriş Kayıt
Ron Radvinsky

Ron Radvinsky


Editör, Sesler

Ron Radvinsky, editör, sesler.

Son Tahrik (1994), Soul Food (1997), Çılgın Liseliler (1998), Citizen Ruth (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

13. Kat
1999 Gizem Sesler 7.0 61,043

Çılgın Liseliler
1998 Komedi Editorial Department 7.7 155,965
1997 Komedi Editorial Department 7.0 6,221
1996 Komedi Editorial Department 7.0 6,714

Son Tahrik
1994 Suç Editorial Department 7.1 18,795
1993 Dram Çeşitli 5.7 3,231
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,329) Supernatural (2,432) Love, Death & Robots (2,216) American Gods (1,740) The Passage (1,651) Vikings (1,622) Star Trek: Discovery (1,155) Shameless (1,060) Project Blue Book (981) The Flash (956)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019