Giriş Kayıt
Sheila Radovancevic

Sheila Radovancevic


Kostümcü

Sheila Radovancevic, kostümcü.

Tanrıdan Gelen (2004), Kung Fu: The Legend Continues (1993), Boston'da Noel (2005), The Matthew Shepard Story (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aile Kostüm Bölümü 7.0 459
2013 Dram Kostüm Bölümü 6.1 1,351

Ölülerin Günlüğü
2007 Korku Kostüm Bölümü 5.7 44,327
2006 Dram Kostüm Bölümü 5.3 600
2006 Komedi Kostüm Bölümü 8.4 2,301

Boston'da Noel
2005 Komedi Kostüm Bölümü 6.3 2,023

Tanrıdan Gelen
2004 Dram Kostüm Bölümü 4.8 24,038
2004 Komedi Kostüm Bölümü 7.5 5,578
2002 Romantik Kostüm Bölümü 6.0 2,395
2002 Dram Kostüm Bölümü 7.5 1,236

Gizem Avcısı
1999 Fantastik Kostüm Bölümü 6.6 5,481

Masumiyetin İntiharı
1999 Dram Kostüm Bölümü 7.2 134,959
1994 Macera Kostüm Bölümü 8.1 5,609
1993 Dram Kostüm Bölümü 6.8 7,966
1993 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.7 1,954
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019