Giriş Kayıt
Olivier Radot

Olivier Radot


Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü

Olivier Radot, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni, sanat bölümü.

Coco Chanel'den Önce (2009), Hayatımın Şarkısı (2014), Kraliçe Margot (1994), En Büyük Kabusum (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Olivier Rabut
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Yapım Tasarımcısı 6.2 933
2016 Dram Yapım Tasarımcısı 6.5 1,503
2015 Dram Yapım Tasarımcısı 6.0 469

Hayatımın Şarkısı
2014 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.3 20,195
2014 Dram Yapım Tasarımcısı 6.1 1,066
2014 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.9 825
2013 Dram Yapım Tasarımcısı 6.5 1,065

En Büyük Kabusum
2011 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.0 2,056

Tatilde Katil
2010 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.6 155

Coco Chanel'den Önce
2009 Biyografi Yapım Tasarımcısı 6.7 32,350

Müşteri
2008 Dram Yapım Tasarımcısı 6.0 904

Anahtar
2007 Gerilim Yapım Tasarımcısı 5.7 523

Ölüm Tohumları
2007 Suç Yapım Tasarımcısı 5.5 1,179

Taş Meclisi
2006 Macera Yapım Tasarımcısı 4.8 1,950
2006 Dram Yapım Tasarımcısı 5.5 161
2005 Dram Yapım Tasarımcısı 6.3 1,504
2004 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.1 334
2003 Dram Yapım Tasarımcısı 6.2 508
2003 Dram Yapım Tasarımcısı 6.3 472
1998 Komedi Yapım Tasarımcısı
Sanat Bölümü
5.4 796
1997 Biyografi Yapım Tasarımcısı 6.7 1,043
1996 Dram Yapım Tasarımcısı 5.8 470
1995 Dram Yapım Tasarımcısı 6.8 366

Kraliçe Margot
1994 Biyografi Yapım Tasarımcısı 7.5 14,877

Tohum Yeşerince
1993 Dram Sanat Yönetmeni 7.1 3,538

Sevgili
1992 Biyografi Sanat Yönetmeni 6.9 16,934
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,480) Shameless (2,175) Fear the Walking Dead (1,846) Suits (1,652) Castle Rock (1,542) Bodyguard (1,451) La Casa de Papel (1,362) The Sinner (1,200) Mayans M.C. (1,181) The 100 (1,160)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018