Giriş Kayıt
Jovan Radomirovic

Jovan Radomirovic


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü

Jovan Radomirovic, set dekoratörü, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Sanat Bölümü 3.4 1,208
2014 Set Dekoratörü 7.9 455

Bloom Kardeşler
2008 Macera Sanat Bölümü 6.8 46,411
2000 Komedi Set Dekoratörü 6.8 800

Savaş Günahları
1998 Dram Set Dekoratörü 7.3 9,700
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019