Giriş Kayıt
Elzbieta Radke

Elzbieta Radke


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü

Elzbieta Radke, kostüm tasarımcısı, kostümcü.

Veronique'nin İkili Yaşamı (1991), Psy (1992), Borç (1999), Pogoda na jutro (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Kostüm Tasarımcısı 5.6 181
2017 Gerilim Kostüm Tasarımcısı 5.2 42
2015 Komedi Kostüm Tasarımcısı 4.0 140
2014 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.2 765
2010 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.4 133
2007 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.8 314
2004 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.4 1,101
2003 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.2 996
2002 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.2 266

Büyük Hayvan
2000 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.2 845

Borç
1999 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.9 2,882
1997 Romantik Kostüm Tasarımcısı 7.0 443

Üç Renk: Beyaz
1994 Komedi Kostüm Bölümü 7.7 55,129
1994 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.5 165
1992 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.7 3,319

Veronique'nin İkili Yaşamı
1991 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.8 35,956
1987 Dram Kostüm Tasarımcısı
Kostüm Bölümü
7.0 85

Teneke Trampet
1979 Dram Kostüm Bölümü 7.6 20,353
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019