Giriş Kayıt
Damir Radinovic

Damir Radinovic


Kameraman

Damir Radinovic, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Kameraman 5.4 6,698

Yabancı
2013 Dram Kameraman 6.7 341
2005 Dram Kameraman 7.3 452

Gladyatör
2000 Aksiyon Kameraman 8.5 1,194,577

Barışçı
1997 Aksiyon Kameraman 5.9 50,849
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,233) This Is Us (2,528) American Gods (2,352) Gotham (1,975) Vikings (1,286) Star Trek: Discovery (1,150) The Flash (1,090) The Blacklist (929) Into the Badlands (899) The OA (663)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019