Giriş Kayıt
Oscar Radin

Oscar Radin (82)


Müzisyen

Oscar Radin, 19 Ekim 1874 Rusya doğumlu müzisyen.

Çılgın Aşk (1935), Beklenilmeyen Şahit (1934), Night Flight (1933), (1925) Büyük Resmigeçit (1925) gibi yapımlarla biliniyor.

Oscar Radin, 13 Şubat 1957 tarihinde (82 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 19 Ekim 1874
Ölüm Tarihi: 13 Şubat 1957
Doğum Yeri: Rusya
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çılgın Aşk
1935 61 Romantik Müzik 7.3 3,987

Beklenilmeyen Şahit
1934 60 Dram Müzik 6.9 1,262
1933 59 Dram Müzik 6.3 652
1933 59 Komedi Müzik 5.9 203

Büyük Resmigeçit
1925 51 Dram Müzik 8.2 5,773
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019