Giriş Kayıt
Ruggero Radicchi

Ruggero Radicchi


Kameraman

Ruggero Radicchi, kameraman.

La resa dei conti (1966), Yoldaşlar (1970), Il generale della Rovere (1959), Dişe Diş (1967) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yoldaşlar
1970 Western Kameraman 7.5 3,349

Silahların Gazabı
1968 Komedi Kameraman 5.9 374
1967 Macera Kameraman 5.0 274

Dişe Diş
1967 Macera Kameraman 7.3 2,313
1966 Western Kameraman 7.5 4,695
1961 Komedi Kameraman 7.0 1,483
1960 Dram Kameraman 7.3 495
1959 Dram Kameraman 7.9 2,443
1954 Komedi Kameraman 6.8 656
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,499) American Gods (2,868) This Is Us (2,836) Into the Badlands (2,391) Gotham (2,225) Vikings (1,467) Star Trek: Discovery (1,282) The Flash (1,241) The Blacklist (1,087) The Big Bang Theory (843)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019