Giriş Kayıt
Paul Radford

Paul Radford


Sanat Bölümü

Paul Radford, sanat bölümü.

Herkül: Efsanevi Seyahatler (1995), (2010) Spartaküs: Kan ve Kum (2010), (1995) Zeyna: Savaşçı Prenses (1995), (1985) Sessiz Dünya (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Spartacus: Arenanın Tanrıları
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 8.5 113,985

Spartaküs: Kan ve Kum
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 8.5 203,468

30 Gün Gece
2007 Korku Sanat Bölümü 6.6 155,204
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 5,077

Efsane Adam
2005 Biyografi Sanat Bölümü 7.8 48,817
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 364,180
2000 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 6.0 1,790
2000 Macera Sanat Bölümü 7.9 2,465

Zeyna: Savaşçı Prenses
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 37,815

Herkül: Efsanevi Seyahatler
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 24,994

Herkül: Efsanevi Seyahatler - Herkül ve Kayıp Krallık
1994 Fantastik Sanat Bölümü 6.7 1,928

Herkül ve Amazonlar
1994 Fantastik Sanat Bölümü 6.6 2,449

Masamdaki Melek
1990 Biyografi Sanat Bölümü 7.6 5,879
1987 Macera Sanat Bölümü 6.2 4,618

Sessiz Dünya
1985 Dram Sanat Bölümü 6.8 22,843
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (68,921) Supernatural (3,418) Star Trek: Discovery (2,469) The Flash (2,268) Into the Badlands (1,742) The Big Bang Theory (1,720) Arrow (1,638) Vikings (1,443) This Is Us (1,291) American Gods (1,288)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019