Giriş Kayıt
Max Radford

Max Radford


Dublör

Max Radford, dublör.

Yürüyen Cehennem (2011), Flirting with Forty (2008), A Very Merry Daughter of the Bride (2008), The Last Rites of Ransom Pride (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Taşıma Bölümü 7.3 8,342
2014 Suç Taşıma Bölümü 9.0 266,068

Yolda
2012 Macera Taşıma Bölümü 6.1 37,649
2011 Dram Taşıma Bölümü 6.5 2,143

Yürüyen Cehennem
2011 Dram Taşıma Bölümü 8.3 44,108
2010 Macera Taşıma Bölümü 4.3 775
2008 Komedi Taşıma Bölümü 5.7 666
2008 Komedi Taşıma Bölümü 5.9 2,414
2008 Dram Taşıma Bölümü 5.4 233

Ölüm kampi
2008 Dram Taşıma Bölümü
Dublör
5.9 8,078

Kayıp Tatil
2007 Dram Taşıma Bölümü 5.7 178
2004 Komedi Taşıma Bölümü 6.2 514

Ara Beni
2004 Dram Taşıma Bölümü 5.6 1,138
2002 Western Dublör
Çeşitli
6.8 552
2001 Komedi Taşıma Bölümü 5.8 2,141

İhtirasın Bedeli
2000 Dram Taşıma Bölümü 6.5 5,708
Dizi Altyazıları
Supernatural (4,174) This Is Us (2,907) Star Trek: Discovery (2,468) American Gods (2,211) Gotham (1,960) The Flash (1,549) Vikings (1,492) The OA (1,121) The Blacklist (1,045) Arrow (864)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019