Giriş Kayıt
Tatjana Radetic

Tatjana Radetic (47)


Makyaj

Tatjana Radetic, 11 Aralık 1971 doğumlu makyaj.

Kara Kedi Ak Kedi (1998), Montevideo, Tanrı Seni Korusun (2010), Yürüyüş (2011), Mayhem (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Aralık 1971
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kelebek
2017 46 Suç Makyaj 7.1 34,116
2017 46 Aksiyon Makyaj 6.3 12,108

Orman
2016 45 Korku Makyaj 4.8 36,607

Haylaz
2014 43 Dram Makyaj 6.7 719

Yürüyüş
2011 40 Komedi Makyaj 7.3 10,785
2011 Komedi Makyaj 6.8 85

Düşman
2011 40 Dram Makyaj 7.4 2,202

Montevideo, Tanrı Seni Korusun
2010 39 Macera Makyaj 8.3 10,532
2010 39 Dram Makyaj 7.2 933
2009 38 Komedi Makyaj 5.7 393

Turne
2008 37 Aksiyon Makyaj 7.2 2,270
2006 35 Dram Makyaj 6.8 510

Kara Kedi Ak Kedi
1998 27 Komedi Makyaj 8.1 47,253

Barut Fıçısı
1998 27 Dram Makyaj 7.9 4,122
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019