Giriş Kayıt
George Rader

George Rader


Kameraman

George Rader, kameraman.

Uzay Yolu: Orijinal Seri (1966), "Star Trek" Space Seed (1967), Komiser Tibbs (1970), Bad Ronald (1974) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1974 Dram Kameraman 6.9 1,764

Komiser Tibbs
1970 Suç Kameraman 6.1 2,816
1967 Macera Kameraman 8.9 3,130

Uzay Yolu: Orijinal Seri
1966 Aksiyon Kameraman 8.3 66,664

80 Günde Devr-i Alem
1956 Macera Kameraman 6.8 22,307
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019