Giriş Kayıt
Natalie Rademeyer

Natalie Rademeyer


Yapım Yöneticisi, Sanat Bölümü, Editör

Natalie Rademeyer, yapım yöneticisi, sanat bölümü, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 7.7 23

İntikam
2014 Dram Yapım Yöneticisi 6.7 32,471
2010 Dram Yapım Yöneticisi 6.6 5,436
2009 Biyografi Yapım Yöneticisi 6.8 686
2007 Dram Yapım Yöneticisi 6.7 3,418

Özgürlüğün Rengi
2007 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.1 11,169

Vahşi Irk
2006 Korku Çeşitli 5.1 11,449
2005 Macera Çeşitli 7.3 7,267
2005 Macera Yapım Yöneticisi 3.8 2,099

Ölüm Uyanışı
2004 Aksiyon Çeşitli 5.8 8,221
2003 Aksiyon Çeşitli 7.2 7,773

Ölüm Çıkmazı
2003 Macera Yapım Yöneticisi 6.6 23,346
2001 Dram Çeşitli 5.6 317
1999 Aksiyon Çeşitli 6.8 3,569
1999 Korku Çeşitli 3.5 2,645
1999 Suç Sanat Bölümü
Çeşitli
6.8 324

Tarzan Kayıp Şehir
1998 Aksiyon Çeşitli 4.0 1,983
1998 Komedi Editorial Department 6.7 2,352
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019